reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kurde dziewczyny właśnie wychodzę do pracy idę do kibelka i Zaczynam plamić by to szlag przecież mam wysoki poziom progesteronu ale na wszelki wypadek zrobiłam aplikacje z Crinone też na dzień mam nadzieję, że to pomoże chce mi się płakać to nie może się tak skończyć
Jaki kolor tego plamienia? Jeśli brązowy to się przejmuj.. :* ogólnie w okolicy jak miałabyś dostać okres może się zdążyć plamienie. Będzie dobrze, musi być. Nic się nie przejmuj kochana :*

reklama
Gratuluję Wam dziewczyny i bardzo się cieszę z Waszych pozytywnych bet, ale ja dziś chyba mam doła, dlatego dziś raczej się nie będę udzielać żeby nikomu się nie udzielil mój zły nastrój :baffled:
Ja już wczoraj zaczęłam taki pesymistyczny dzień, też robię sobie przerwę od forum bo czuje za dużą presje z tymi testami a chce jednak wytrzymać z betą do piątku. Ogólnie to czuję że nic z tego...

Gratuluje Wszystkim 2 kresek :)

Dziewczyny jutro lub pojutrze chciałabym już wracać do UK.Czy możecie napisać czy wy po transferze lecialyscie samolotem? Ja zastanawiam się jednak nad autobusem...niewygodnie i długo ale chyba bezpieczniej.Co o tym myślicie?
Mala, ja w sobotę mialam transfer, a w poniedziałek lecialam. Miesiąc nie minął, a ja znowu w samolocie. Pierwsza ciążę też co chwilę latałam i nikt nie powiedział mi, że nie wolno, dopiero po 33 tygodniu czy jakoś tak, nie możesz już latac.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

1491365787-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
:):biggrin2::tak::);)

Brązowo żółte i takie kropeczki różowe jestem załamana fakt było tego mało ale było
Roksii89 trzymam kciuki i wierze ze wszystko będzie ok. Ja tez plamie od wczoraj- dziś jakby trochę mniej ale jednak. Byłam dziś rano na becie i przyszła do mnie moja pani doktor spytać jak się czuje i jak sytuacja. Generalnie powiedziała ze plamienie może świadczyć o tym ze się nie udało ale poczekajmy na dzisiejsze wyniki- ok 15:00 maja być

Gratuluję Wam dziewczyny i bardzo się cieszę z Waszych pozytywnych bet, ale ja dziś chyba mam doła, dlatego dziś raczej się nie będę udzielać żeby nikomu się nie udzielil mój zły nastrój :baffled:
Tusiaczku nie martw sie prosze.wszystko sie ulozy.nie poddawaj sie.wszystkoe mamy gorsze dni Kochana.to normalka.ale najwazniejsze jest wierzyc w nasze szczescie :tak::tak::biggrin2:

reklama
Nic się nie stresuj. Powtórz jutro betę, zobaczymy jak będzie przyrastac.. Ja też miałam plamienie w czasie jak miałam dostać okres ale było takie brązowe. Trzymam mocno kciuki ✊
Okres mam dostać w poniedziałek jakoś tak wychodzi w piątek mam dopiero bete ale chyba pójdę jutro i napisze doktor wynik powiem,że poszłam wcześniej bo pojawiły się plamienia

Do góry