reklama
Nataliaa93
Fanka BB :)
Idź jutro, mi lekarza kazał po 2 dniach powtórzyć. I spokojnie kochana, nie możesz się teraz denerwować :*Okres mam dostać w poniedziałek jakoś tak wychodzi w piątek mam dopiero bete ale chyba pójdę jutro i napisze doktor wynik powiem,że poszłam wcześniej bo pojawiły się plamienia
bedzie.Hej dziewczyny. Jadę dziś na punkcje. Jakoś mam kiepski nastrój od kilku dni, może to po tych wszystkich zastrzykach. Oby tylko wszystko było ok...
Oj oby się udało!! O 15 czekam na informacje!!!!Roksii89 trzymam kciuki i wierze ze wszystko będzie ok. Ja tez plamie od wczoraj- dziś jakby trochę mniej ale jednak. Byłam dziś rano na becie i przyszła do mnie moja pani doktor spytać jak się czuje i jak sytuacja. Generalnie powiedziała ze plamienie może świadczyć o tym ze się nie udało ale poczekajmy na dzisiejsze wyniki- ok 15:00 maja być
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Na razie się nie martw. Żywa czerwona krew to kłopot. A bierzesz luteine dopochwowo?Brązowo żółte i takie kropeczki różowe jestem załamana fakt było tego mało ale było
Roksii89
Ja nie przewiduje innej opcji musi być dobrze i mnie to nie obchodzi! będzie dobrze i już. Idę do tej głupiej pracy jutro robię betę i idę na l4 niech mnie zwolnia w dupie to mam dla mnie ciąża najważniejszaIdź jutro, mi lekarza kazał po 2 dniach powtórzyć. I spokojnie kochana, nie możesz się teraz denerwować :*
mam dokladnie to samo i wiem co czujesz.ja plamie codziennie.boje sie bardzo tym bardziej ze po tylu latach walki pierwszy raz sie Kropeczki zagniezdzily.Kurde dziewczyny właśnie wychodzę do pracy idę do kibelka i Zaczynam plamić by to szlag przecież mam wysoki poziom progesteronu ale na wszelki wypadek zrobiłam aplikacje z Crinone też na dzień mam nadzieję, że to pomoże chce mi się płakać to nie może się tak skończyć
Roksii89
Tak Crinone na noc ale wzięłam jeszcze terazNa razie się nie martw. Żywa czerwona krew to kłopot. A bierzesz luteine dopochwowo?
reklama
CzarnaInka
Ja to bym sie zastanawiala czy to nie implantacyjne, bo ono pojawia sie juz jakis czas po implantacji, nie tego dnia, ktorego nastapila implantacja. Mialas podane dwa, byc moze jeden ruszyl ciut pozniej. U Ciebie ta beta wysoka, musi byc dobrze!Brązowo żółte i takie kropeczki różowe jestem załamana fakt było tego mało ale było
Podziel się: