reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, czy slyszałyście o przypadkach, ze przy bliźniętach w początkowej fazie ciąży jedno się wchłaniało? Tesciowa mi powiedziała, ze jeszcze nie ma się co cieszyć, bo właśnie tak się może stać. No nie ma to jak wyczucie i wsparcie od rodzinki...[emoji17]

0d1ycsqvyoi9w9m1.png

reklama
Roksii89 trzymam kciuki i wierze ze wszystko będzie ok. Ja tez plamie od wczoraj- dziś jakby trochę mniej ale jednak. Byłam dziś rano na becie i przyszła do mnie moja pani doktor spytać jak się czuje i jak sytuacja. Generalnie powiedziała ze plamienie może świadczyć o tym ze się nie udało ale poczekajmy na dzisiejsze wyniki- ok 15:00 maja być
Przetrwa maleństwo, trzeba wierzyć do końca;)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, czy slyszałyście o przypadkach, ze przy bliźniętach w początkowej fazie ciąży jedno się wchłaniało? Tesciowa mi powiedziała, ze jeszcze nie ma się co cieszyć, bo właśnie tak się może stać. No nie ma to jak wyczucie i wsparcie od rodzinki...[emoji17]

0d1ycsqvyoi9w9m1.png
no naprawde....nie ma jak to tesciowa i jej ,,wyczucie "chwili.mi moja kiedys powiedziala ,ze nie musimy sie tak starac bo ona ma juz tyle wnukow i jej wystarczy..tak jakbym dla niej chciala miec rodzine a nie dla nas.ona nie chce zle ale nie pomysli zanim powie

niby jest mila i mnie lubi ale czasami jak cos powie to wole przez tydzien nie odbierac od niej telefonu i ona wtedy wie ze przegiela.i potem przeprasza,ze nie o to jej chodzilo itd.no co zrobic.to prosta kobieta wiec biore na nia poprawke:tak:
Mam z moją to samo. Cieszy się, że w koncu nam się udało. Niby chce dobrze, a wychodzi na odwrot. Dobrze, ze Twoja przeprosiła, ale słów wypowiedzianych już się nie da cofnąć.

0d1ycsqvyoi9w9m1.png

0d1ycsqvyoi9w9m1.png
Tak, slyszalam, ale czy jestes pewna, ze Ty chcesz slyszec? Moge opisac, ale moze lepiej na priv, tylko ja mysle, ze lepiej skupic sie na sobie, a nie na historiach innych dziewczyn. Nie ma podstaw, by sie martwic :)
A co do "milych slow". Ja przeszlam pieklo z in vitro. Tyle lat staran i tylko cios za ciosem. Gdy juz dawalam sobie doslownie 2% szans... udalo sie... Poszlam na wizyte do ginekologa w ramach NFZ, pelna szczescia, ze wreszcie jest ciaza. Chcialam, zeby mi po prostu na NFZ przepisal badania z krwi. A on do mnie "ta pani ciaza to ma 30% szans na powodzenie" ?!??!?!! i jeszcze na kolejnej wizycie "jesli ta ciaza dotrwa do 24 tygodnia to bedzie sukces ginekologiczny". Nie ma to jak wyczucie i podtrzymanie na duchu ciezarnej, szczegolnie ze po przejsciach... Tamta ciaza, ktora to miala byc poronieniem, udala sie :)

reklama

0d1ycsqvyoi9w9m1.png
Jej chyba mozg wchlonelo zeby ci takie straszne rzeczy gadac...

Do góry