reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

1491365787-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje no teraz to nawet ja slepak widze :)
Beta to tylko formalnosc :*

reklama
Witam nowe kolezanki na forum rozrastamy sie w zastraszajacym tempie :) oby w takim tempie i z tak szczesliwymi informacjami jak wczoraj kazda z nas szybciutko doczekala sie wysokiej bety okraglutkiego brzuszka i rozowej pupy :*

Powodzenia dzis kochane niech bedzie dzis tak pozytywnie jak wczoraj :*

Kochane Pomocy Kto w Białymstoku wypisze Rp na Clexane dostałam odpowiedź na forum od lekarza " Rzeczywiście w przypadku tej mutacji zasadne jest stosowanie Acardu i Clexane, które można zacząć po transferze zarodków lub po dodatnim teście ciążowym."
Moje pytanie czy ktoś miał podobną mutacje 20210G>A w jednym allelu ceny F2 w układzie heterozygotycznym.
Jak się zabezpieczyłyście lekami i czy się udało.

Hej dziewczyny. Jadę dziś na punkcje. Jakoś mam kiepski nastrój od kilku dni, może to po tych wszystkich zastrzykach. Oby tylko wszystko było ok...

reklama
Do góry