Ilona 88
Fanka BB :)
Trzymamy kciukiWitajcie, ja dziś zrobiłam betę, na test nie miałam siły. Dzis 9dpt...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymamy kciukiWitajcie, ja dziś zrobiłam betę, na test nie miałam siły. Dzis 9dpt...
Gratulacje!!![emoji3]Mam wyniki
Beta 90,2
Progesteron 35,5
Estradiol 147
Będzie wszytko Oki, będą piękne jajeczka powodzeniaHej dziewczyny. Jadę dziś na punkcje. Jakoś mam kiepski nastrój od kilku dni, może to po tych wszystkich zastrzykach. Oby tylko wszystko było ok...
Jest jak nic 2 kreska Gratulujeeee!!!!
Normalne trochę było tych pęcherzyków... Jajniki opuchnięteDziewczyny wczoraj miałam punkcje a dziś bolą mnie jajniki ze wysiedzieć w pracy nie mogę czy to normalne?
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja byłam na l4 miałam 20 komórek jajowych, w dzień punkcji mniej bolało niż następnego dnia
No jest coraz lepiej ale cały czas pije wodę wysokozmineralizowana i wcinam bakoma men.Normalne trochę było tych pęcherzyków... Jajniki opuchnięte
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny ja mam straszny dzien ..;((( wogole
beta super 117 dzisiaj jest 8dpt nieiwme
Nawet czy ok czy mała ....od wczoraj miałam brązowe plamienie myslalam
Ze to implantacyjne plamienie wyszło jescze dzisiaj byłam w labo o 11 i o 13 wyniki były. I czyta mi hcg 117
Progesteron 3!!!! Pani bierze jakies leki a ja tak!!!!!
Jakie ***** 3??!!! Ja biore 6x Utrogest i sytuacja jak z tamtej ciazy to samo i nie kumam czemu mi zapobiegawczo nie przepisali juz prolutexu jak wtedy tez tak miałam tyle ze mi progesteron spadł dopiero jakos 10 dpt.. i szybko załatwiłam
Ze m klinika przesłać
Fax do apteki i maja mi wydać Prolutex i teraz juz wstrzyknęłam procz tego wzielam do ustnie 2x jescze Utrogest czuje sie jak pijana... ale boze mam nadzieje ze nie bedzie za późno jak o 11 jakos byłam oddac krew i było 3 progesteron;((( boze módlcie sie zebym nie straciła tej ciazy ;((( a na dodatek tego wszystkiego mam dzidiaj urodziny ale nic nie chciałam mowic ale teraz leze i płacze;(
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom