reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzieczyny prosze o pomoc jakie bralyscie leki przy symulacji do in vitro? jak sie po nich czulyscie? Ja po diphedreline 3.75 mam straszne mdlosci:( czy to normalne przy lekach wstrzymujacych przysadke mozgowa? Bardzo dziekuje za inf.

1491365787-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jest jak nic 2 kreska Gratulujeeee!!!!

Kurde dziewczyny właśnie wychodzę do pracy idę do kibelka i Zaczynam plamić by to szlag przecież mam wysoki poziom progesteronu ale na wszelki wypadek zrobiłam aplikacje z Crinone też na dzień mam nadzieję, że to pomoże chce mi się płakać to nie może się tak skończyć

Normalne trochę było tych pęcherzyków... Jajniki opuchnięte

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
No jest coraz lepiej ale cały czas pije wodę wysokozmineralizowana i wcinam bakoma men.

Dzwonił embriolog. Z 6 zaplodnionych komórek 3 zaplodnily się nieprawidłowo a 3 prawidłowo. Czyli mam 3 zarodeczki na dzień dzisiejszy i oby rozwijały się prawidłowo i chciały później zostać z mamusią!!!!

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny ja mam straszny dzien ..;((( wogole
beta super 117 dzisiaj jest 8dpt nieiwme
Nawet czy ok czy mała ....od wczoraj miałam brązowe plamienie myslalam
Ze to implantacyjne plamienie wyszło jescze dzisiaj byłam w labo o 11 i o 13 wyniki były. I czyta mi hcg 117
Progesteron 3!!!! Pani bierze jakies leki a ja tak!!!!!
Jakie ***** 3??!!! Ja biore 6x Utrogest i sytuacja jak z tamtej ciazy to samo i nie kumam czemu mi zapobiegawczo nie przepisali juz prolutexu jak wtedy tez tak miałam tyle ze mi progesteron spadł dopiero jakos 10 dpt.. i szybko załatwiłam
Ze m klinika przesłać
Fax do apteki i maja mi wydać Prolutex i teraz juz wstrzyknęłam procz tego wzielam do ustnie 2x jescze Utrogest czuje sie jak pijana... ale boze mam nadzieje ze nie bedzie za późno jak o 11 jakos byłam oddac krew i było 3 progesteron;((( boze módlcie sie zebym nie straciła tej ciazy ;((( a na dodatek tego wszystkiego mam dzidiaj urodziny ale nic nie chciałam mowic ale teraz leze i płacze;(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Trzymam za ciebie kciuki i mam nadzieje że to minie i że maleństwo będzie silne i przetrwa wszystkie przeciwnosci.

Do góry