reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kurcze dziewczyny , tak czytam o tych lekach ktore macie juz po transferze i zaczynam sie zastanawiac czemu ja mam tylko ta luteine i czy to czasem nie za mało? :(
piszecie o tej no spie, acardzie a ja nic z tego nie biorę- tylko ten lutinus...czy to lekarze Wam to zalecili? troche sie zestresowalam :(
Nasza klinika właśnie tylko luteine przepisuje. A ty już po punkcji ja brałaś?

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tusiaczku, nie trać ducha i do boju - będzie dobrze;) Kwiecień jest nasz;)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Wiecie same jak to jest ciężko nie raz, nawet się dziś poryczałam, chwila załamania trzecie podejście, lekarze twierdzą jest pani super przygotowana a tu lęk i obawa...Co jeśli się nie uda co jeszcze mam zrobić, a potem znowu przychodzi spokój że wszystko będzie ok bo przecież musi być dobrze...
Ta huśtawka nastrojów mnie kiedyś zabiję:frown:

Kurcze dziewczyny , tak czytam o tych lekach ktore macie juz po transferze i zaczynam sie zastanawiac czemu ja mam tylko ta luteine i czy to czasem nie za mało? :(
piszecie o tej no spie, acardzie a ja nic z tego nie biorę- tylko ten lutinus...czy to lekarze Wam to zalecili? troche sie zestresowalam :(
Też się tego obawiałam bo mój lekarz powsciagliwy byl jeśli chodzi o leki po iui, i chyba dlatego teraz z grubej rury dla pewności, nadal zastanawiam się czemu służy fraxiparine, czytałam że na zaburzenia immunoligiczne i coś podobnego ...ktoś ma większą wiedzę?

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Kurde mnie martwi mój śluz leci ze mnie sama woda bezbarwna nie zostawia białych śladów na majtkach teraz tak miałam normalnie tyle polecialo jak bym sikała mam nadzieję, że tak ma być jutro jak będę pisać esa z wynikami progesteronu do doktor to napisze też o tym bo martwi mnie to

Wiecie same jak to jest ciężko nie raz, nawet się dziś poryczałam, chwila załamania trzecie podejście, lekarze twierdzą jest pani super przygotowana a tu lęk i obawa...Co jeśli się nie uda co jeszcze mam zrobić, a potem znowu przychodzi spokój że wszystko będzie ok bo przecież musi być dobrze...
Tą huśtawka nastrojów mnie kiedyś zabiję:frown:
Jak ja sie poryczalam przed moim 7ym transferem, to oczy mialam tak spuchniete, ze glupio mi bylo na transfer jechac. Moze dzieki temu zszedl ze mnie stres :D No, ale transfer sie udal!

Ta huśtawka nastrojów mnie kiedyś zabiję:frown:
Kochana musisz myśleć pozytywnie, każda z nas zasługuje na małe szczęście uda nam się nie ma innej opcji. Ja sama dzisiaj złapałam doła nawet jak zobaczyłam cień z cienia zawsze są jakieś pytania i nie ma odpowiedzi i tak, aż do porodu. Ja nawet się jeszcze nie nakręcam bo różnie to bywa dopiero jutro beta prawdę powie

reklama
Kochana musisz myśleć pozytywnie, każda z nas zasługuje na małe szczęście uda nam się nie ma innej opcji. Ja sama dzisiaj złapałam doła nawet jak zobaczyłam cień z cienia zawsze są jakieś pytania i nie ma odpowiedzi i tak, aż do porodu. Ja nawet się jeszcze nie nakręcam bo różnie to bywa dopiero jutro beta prawdę powie
Roksii89 musi się kurcze udać- mimo ze sama się mega stresuje to cały czas sobie powtarzam ze przecież tylu z nas, z tego forum tylu dziewczynom się udało Wiec i nam się uda być mamusiami..kurcze jak to cudownie brzmi być mamą

Do góry