Super super trzymam kciuki żeby pięknie wszystko dalej szło :*Dziewczyny wróciłam. Są dwie Kropki [emoji7]
reklama
Julita1234
Fanka BB :)
Ja miałam tak samo nie martw sieKurde mnie martwi mój śluz leci ze mnie sama woda bezbarwna nie zostawia białych śladów na majtkach teraz tak miałam normalnie tyle polecialo jak bym sikała mam nadzieję, że tak ma być jutro jak będę pisać esa z wynikami progesteronu do doktor to napisze też o tym bo martwi mnie to
Sol
No właśnie nie wiem jak za bardzo. Ale spróbuję...Sol, nie widze zdjęcia uda ci sie jakos inaczej je dodać, bo jestem bardzo ciekawa jak wyglada kropuś
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Zobacz media 718319
M@gda
Moderatorka
Ja tak miałam 2-3 dni temu. pomimo wkładek ze 2 razy dziennie zmieniałam majtki.Kurde mnie martwi mój śluz leci ze mnie sama woda bezbarwna nie zostawia białych śladów na majtkach teraz tak miałam normalnie tyle polecialo jak bym sikała mam nadzieję, że tak ma być jutro jak będę pisać esa z wynikami progesteronu do doktor to napisze też o tym bo martwi mnie to
Sol
Ale suuuper! Gratulacje! Oby dwie z Tobą zostałyDziewczyny wróciłam. Są dwie Kropki [emoji7]
Przepięknie! Brawo! Jak się czujesz?
Super[emoji4] , teraz niech maluszek mocno trzyma sie mamusi. Trzymam kciuki za wysoką bete.Wszystko poszło dobrze dziewczynki. Kropek jak na zalaczonym obrazku już sobie siedzi u mamusi w brzuszku. Niech zostanie na 9 miesięcy poproszę
Wszystko poszło gladko
Zobacz media 718319
M@gda
Moderatorka
Gratuluję!!Dziewczyny wróciłam. Są dwie Kropki [emoji7]
zuzik85
Oska, gratulacje!!!!! (w imieniu dziewczyn z grupy IUI) bo tam się nic nie pochwaliłaśDziewczyny wróciłam. Są dwie Kropki [emoji7]
G
gość 5
Gość
Oh! Cudowna wiadomość! Jej, strasznie sie cieszę . Niech pieknie rosnąDziewczyny wróciłam. Są dwie Kropki [emoji7]
reklama
Dziewczyny wróciłam. Są dwie Kropki [emoji7]
GratulujeOpowiadaj co tam widziałaś pęcherzyki ciążowe czy już coś więcej.?
Podziel się: