reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kurde mnie martwi mój śluz leci ze mnie sama woda bezbarwna nie zostawia białych śladów na majtkach teraz tak miałam normalnie tyle polecialo jak bym sikała mam nadzieję, że tak ma być jutro jak będę pisać esa z wynikami progesteronu do doktor to napisze też o tym bo martwi mnie to
Ja miałam tak samo nie martw sie

Kurde mnie martwi mój śluz leci ze mnie sama woda bezbarwna nie zostawia białych śladów na majtkach teraz tak miałam normalnie tyle polecialo jak bym sikała mam nadzieję, że tak ma być jutro jak będę pisać esa z wynikami progesteronu do doktor to napisze też o tym bo martwi mnie to
Ja tak miałam 2-3 dni temu. pomimo wkładek ze 2 razy dziennie zmieniałam majtki.

reklama
Do góry