reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzwoniłam do Pani Dr powiedziała że wyniki są ok bo stężenie progesteronu w macicy jest dużo większe niż w krwi ale zaleciła żebym dołożyła duphaston 3x1, zapytałam o estradiol też powiedziała że ok. Żebym się nie martwiła bo to dopiero 6dpt...trochę mnie uspokoiła :tak:

Aha i coś zaczyna mnie brzuch pobolewać i w plecach na dole oby to był dobry znak bo niestety mnie zawsze tak przed miesiączką boli...
Tusiaczku, nie trać ducha i do boju - będzie dobrze;) Kwiecień jest nasz;)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Prolutex, fraxiparine, acard, femibion, luteina, encorton, estrofen, nospa

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Kurcze dziewczyny , tak czytam o tych lekach ktore macie juz po transferze i zaczynam sie zastanawiac czemu ja mam tylko ta luteine i czy to czasem nie za mało? :(
piszecie o tej no spie, acardzie a ja nic z tego nie biorę- tylko ten lutinus...czy to lekarze Wam to zalecili? troche sie zestresowalam :(

Kurcze dziewczyny , tak czytam o tych lekach ktore macie juz po transferze i zaczynam sie zastanawiac czemu ja mam tylko ta luteine i czy to czasem nie za mało? :(
piszecie o tej no spie, acardzie a ja nic z tego nie biorę- tylko ten lutinus...czy to lekarze Wam to zalecili? troche sie zestresowalam :(
Mi lekarka kazała brać Crinone na noc duphaston 2x1 ,acard omega, D3, ja sama biorę femibion i nospe ale nospe już odstawiam powoli, co lekarz i klinika to inne zasady, np dziewczyny jeszcze clexane biorą każdy inaczej

reklama
Tak klinika...ja mialam luteine dopochwowa prolutex i duphaston na progesteron...encorton na obnizenie odpormosci zeby kropek mial latwiej sie przyjac...estrofem na endometrium...akard...nospe przeciw skurczom...

Do góry