Ja cały czas się zastanawiam, musiałam przełożyć wizytę na środę rano , gdy porozmawiam z lekarzem będzie mi łatwiej zdecydować. Jak u Ciebie?Ja odstawiłam w srode wieczorem a w piatek już mialam okres wiec naszczescie nie musialam czekac długo. I jak podchodzicie do crio odrazu czy robicie przerwe?
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
CzarnaInka
Fanka BB :)
A jakie mialyscie zalecenia przy krwiaku? Oprocz oszczedzania sie?Super, gratulacje .Ja mam też krwiaka i jestem w 8 tc, też odpoczywam i potęguje,mam nadzieję że szybko zniknie.Powodzenia.
M@gda
Moderatorka
Potwierdzam - dałaś radę !!Dodałam wizyty w kalendarzu, ciekawe czy dałam radę, a to się jakoś eksploruje
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
CzarnaInka
Ani dobrze, ani zle, to wynik dzialania progesteronu. Jesli odstawisz leki ustapi, a jesli jestes w ciazy, moze sie nasilac. Ale samo w sobie nie oznacza ciazy.Dziewczyny Wy bierzecie nospe max? Bo mam w pachwinach takie rozpieranie, trochę mnie to stresuje, nawet nie chce wiedzieć czy to dobrze czy nie dobrze
Ilona 88
Ogólnie to leżenie, i jak plamiłam to lekarka zwiększyła mi luteinę .A jakie mialyscie zalecenia przy krwiaku? Oprocz oszczedzania sie?
tusiaczzek1988
Dzwoniłam do Pani Dr powiedziała że wyniki są ok bo stężenie progesteronu w macicy jest dużo większe niż w krwi ale zaleciła żebym dołożyła duphaston 3x1, zapytałam o estradiol też powiedziała że ok. Żebym się nie martwiła bo to dopiero 6dpt...trochę mnie uspokoiła
Aha i coś zaczyna mnie brzuch pobolewać i w plecach na dole oby to był dobry znak bo niestety mnie zawsze tak przed miesiączką boli...
Aha i coś zaczyna mnie brzuch pobolewać i w plecach na dole oby to był dobry znak bo niestety mnie zawsze tak przed miesiączką boli...
Roksii89
No i super, że wszytko ok. :-*Dzwoniłam do Pani Dr powiedziała że wyniki są ok bo stężenie progesteronu w macicy jest dużo większe niż w krwi ale zaleciła żebym dołożyła duphaston 3x1, zapytałam o estradiol też powiedziała że ok. Żebym się nie martwiła bo to dopiero 6dpt...trochę mnie uspokoiła
adunnnia90
Ja mam w srode wizyte i dowiem sie kiedy transfer 2 mrozaczkow[emoji4]Ja cały czas się zastanawiam, musiałam przełożyć wizytę na środę rano , gdy porozmawiam z lekarzem będzie mi łatwiej zdecydować. Jak u Ciebie?
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
G
gość 5
Gość
Ja widzęI jak jest ta kreska,czy tylko ja ją widzę i się wkrecam
reklama
super!!!teraz duzo odpoczywaj .trzymam kciuki za Ciebie i Twojego kropkaWszystko poszło dobrze dziewczynki. Kropek jak na zalaczonym obrazku już sobie siedzi u mamusi w brzuszku. Niech zostanie na 9 miesięcy poproszę
Wszystko poszło gladko
Zobacz media 718319
Podziel się: