ewelina jeszcze raz gratulacje
masz bete jak na blizniaki
)
wiolka5 fajnie zobaczyc kropki tylko jakos nie przezywalam tego tylko sie patrzylam z powaga i w sumie nawet nie wiem co do mnie lekarz mowil. Bede sie cieszyła jak sie zdrowe wykluja
MoonDust to ile Twoi znajomi kasy na to wydali? hehe w PL to robili?
amalfi ogladalam ddtvn od rana i chcialam obejrzec ten reportarz ale tak zglodnialam, ze musialam isc zjesc i to przegapilam
)
u mnie w klinicie chyba nie robia badan genetycznych zarodka ani nie sprawdzaja plci dziecka. Az jestem ciekawa.. jak nie zapomne to za miesiac sie spytam
i np jesli by to bylo tansze to z checia bym dorzucilam do tej mojej procedury inv badania genetyczne i kazala wsadzic parke
mi sie snilo na samym poczatku po pozytywnym tescie, ze beda dwie dziewczynki i sie tego trzymam
) jedna czarna druga blond z rudym
hehe ale przed tym znowu mowilam, ze jest chlopiec,a dziewczynka sie za niego schowala i ze sa dwa babelki
zobaczymy za jakis czas co tam za male pasozyty we mnie siedza
a tak powaznie to sie troche stresuje bo od wczoraj powoli odstawialm estrofem i mowil, ze moge plamic;/ i jak bralam 3 tablety tak od wczoraj biore dwie i chyba jeszcze jutro wezme dwie, a pozniej jeszcze moze 2-3dni po jednej...
i mowil, ze jak mnie muli caly czas to zebym dupka odstawila.. ale wydaje mi sie, ze 6 lutek i moj maly progesteron to chyba za malo i chyba sobie jeszcze pocierpie bo boje sie ryzykowac..chyba ze na 2szt dziennie zmniejesze.. ale jak ewelina ma progesteron 150 w 15dpt a ja mialam w tym terminie 20 to troche malo.. nie robilam badan i nie wiem jaki mam teraz