reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

moondust-wlasnie dzisiaj rano w tvn byl gosciem profesor z invicty i mowil o badaniach genetycznych zarodkow.zmniejsza to ryzyko urodzenia dziecka z wada genetyczna.moim zdaniem bardzo potrzebne sa takie badania.szkoda,ze inne kliniki robia to rzadko.ja przynajmniej wczesniej o tym nie slyszalam.

reklama
dzieki diewczynki teraz najgorszy czas to czekanie... dzisiaj posiedze w domku a jutro juz pojezdze autem jak nie ma wsumie przeciwskazan, bo nie usiedze tak w domu hehehhe a na urlopie jestem choc dzis taka senna jestem ze co pol godziny robie sobie drzemki he he he :))))

Mimi:
ja po crio brałam encorton 1 rano i 1/2 w południe, bromergon 1 raz dziennie, folik i 10 lutein na dobę - brałam 3 x 2 tabletki podjęzykowo w dzień i 4 na noc dowcipnie.

ala - wysle ci na priva adresy.w bialym 2 kliniki sa dobre: artemida i bocian. ja wybralam artemide z kilku wzgledow i serdecznie polecam niezaleznie od lekarza (kazdy nie schrzani sprawy). w bocianie zas maja slynnego dr mrugacza ktory jest dobry. ceny w obu klinikach sa w miare porownywalne. nie polecam trzeciej kliniki kriobanku ze wzgledu na cene glownie

sham - jakie info Ci dokladnie potrzeba? daj znac to pomoge jak moge

lolitka200 - Bardzo, bardzo dziekuje za adresy !!!!!!!!

ewelina - kurde, ale ty duzo tego progesteronu bierzesz. szok normalnie. aby sie tylko ciaza dbrze rozwijala

palu - pytalas o bicie serca. 139 to idealnie. wazne zeby bylo min 120 bo wtedy to troche slabiutko....moj synek ma ok 130 zwykle

reklama
sylha to zostalo nam czekanie :)))) a jak sie czujesz po transferze????

ewelina dziekuje za odpowiedz a wczesniej przy criotransferze tez mialas takie same leki w takich dawkach aja tez biore duzo luteinki :))))

lolitka a duze dawki progesteronu moga zaszkodzic ??? bo ja tez biore 10tab na dobe luteiny tylko ze podchodze na cyklu bezowulacyjnym

Do góry