reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja mam to nadal... Nadal nie chcę na Nią patrzeć i nadal czuję zazdrość, że im się udało, a nam nie... Ona nie marzyła o dziecku, ja tak.. Tak zazdroszczę osobom, którym udaje się to naturalnie:(
Kazda z nas zazrosci... wazne zeby nie byc zlym na ludzi w okol bo oni nie sa winni.
Ja kazde dziecko oplakuke jak sie dowiaduje o ciazy. Zazdrosze ale ciesze sie.

Na nas tez przyjdzie pora. Na kazda z nas. Musi. NO!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam :-) u mnie 4 dpt dzisiaj nic mnie nie boli nie plamie zero nic, a właśnie terqz powinno coś być yyyyy. A jak i reszty czujecie coś?

Dzień dobry Wszystkim :)

Witam :-) u mnie 4 dpt dzisiaj nic mnie nie boli nie plamie zero nic, a właśnie terqz powinno coś być yyyyy. A jak i reszty czujecie coś?
Wczoraj się trochę przestraszyłam, bo jak aplikowałam sobie luteine to w aplikatorze było troszeczkę krwi.
Wiem, że niektóre z Was tak miało, więc starałam się nie panikować. Dziś już czysto było...
Wieczorami czuje trochę brzuch ja na @ i trochę jakby jajnik, ale jak już wcześniej pisałam to może być "urojone" bo za długo wsłuchiwałam się w swój organizm ostatnio.

A propos tycia podczas stymulacji - ja nie przytyłam w ogóle, miałam tylko wrażenie, że byłam nieco napuchnięta, jakby woda mi zebrała i tyle.

Wczoraj z laboratorium dzwonili powiedzieli ze zarodek w 5 dobie zrobil maly postep i muszą go przetrzymac do 6 doby i dzis zadzwonili ze zatrzymal sie na stadium moruli i ze go nie zamroza. Co dalej to wiem tylko jedno program zakonczyl sie nie powodzeniem. Na konsultacje jade do innego lekaza i chce zasiegnac opini drugiego lekarza.

evulek, bardzo Ci współczuję. To musi strasznie boleć. Ale nie poddawaj się!
A czemu tak długo czekali? Czemu nie podano zarodka w trzeciej dobie czy masz hiperkę?

Dzień dobry, moje drogie!

Trzymam za wszystkie kciuki, dziś i cały czas. Szczególnie bliskie są mi AniaCh, Gosia321, ema, BeataWarszawa, Koniczynka i Ewunka - powodzenia, kochane! :*:*:*

M@gda i Bertha - dziekuję, że zajmujecie się kalendarzem.

Trzymajcie kciuki, żeby mój Maluch wytrzymał w brzuchu do czerwca! Na pewno się pochwalę, gdy pojawi się na świecie.

Pozdrawiam serdecznie!

Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale chyba nie znikasz całkiem??
Wytrzyma do czerwca i się urodzi śliczny,zdrowy Bobas co będzie oszczedzal mamusie ;) (marzenia [emoji14] )
[emoji110][emoji110][emoji480][emoji480]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

evulek, bardzo Ci współczuję. To musi strasznie boleć. Ale nie poddawaj się!
A czemu tak długo czekali? Czemu nie podano zarodka w trzeciej dobie czy masz hiperkę?
Moja doktor powiedziala ze moje amh jest bardzo niskie. komorki sa jak u kobiety 45letniej ja mam 35 lat i ze ivf tylko z diagnostyka pgd w moim przypadku bo ryzyko urodzenia chorego dziecka 60% nie wiem na jakiej podstawie ocenila ryzyko. Dlatego mi nie podali zarodka w 3dobie tylko kazali czekac do 5doby by zrobic biopsje i zbadac. W 6 dobie mial byc zamrozony i w nastepnym cyklu mial byc transfer. Mam duze watpliwosci czy w naszym przypadku byla koniecznosc startowac z tym programem pgd. Ide na konsultacje do innego lekarza i niech twardo mowi jake rzeczywiste jest ryzyko urodzenia chorego dziecka.

Ja w pracy ciągle słyszę pytania kiedy dzidziuś :( I przy każdym spotkaniu rodzinnym (tylko mama wie, jaki mamy problem) :( A jeszcze moja bratowa w ciąży, a brali ślub tuż przed nami:(

Niedługo to się odmieni i będziesz się chwaliła swoim brzuszkiem a potem dzidziusiem :) Każda z nas doświadczyła tych dobijających pytań :/

Dzień dobry, moje drogie!

Trzymam za wszystkie kciuki, dziś i cały czas. Szczególnie bliskie są mi AniaCh, Gosia321, ema, BeataWarszawa, Koniczynka i Ewunka - powodzenia, kochane! :*:*:*

M@gda i Bertha - dziekuję, że zajmujecie się kalendarzem.

Trzymajcie kciuki, żeby mój Maluch wytrzymał w brzuchu do czerwca! Na pewno się pochwalę, gdy pojawi się na świecie.

Pozdrawiam serdecznie!

Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Powodzenia. Zdrowia dla waszej dwójki i samych radosnych chwil.

Postaramy się godnie prowadzić kalendarz :)
Być może będzie kilka wpadek na początku, ale musicie mi wybaczyć - z czasem będzie lepiej.

reklama
Do góry