reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

MAgda a czym Cię stymulowali? Ja tez się boję hiperki, ale lekarka dzis sporowadzila mnie na ziemie. W moim wieku - 38 lat nie bede miala takiego problemu - obym wychodowała wgl kilka to bedzie dobrze :)
Mnie purogenem. Wstrzykiwalam 150jednostek co wieczór przez 10 dni, od 7 dnia mialam dolozony orgalutran, pozniej gonapeptyl na wywolanie owulacji. Wszystkich jajek.roslo u mnie niemal 35+, jajniki mialy po ok 12cm. Wybrali z tego 20 najdojrzalszych. Moje amh to ok 5.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aaa to do kogo chodzisz teraz? No ja wlasnie tez sie caly czas zastanawiam jak to potem zrobic jak sie uda czy dalej w gamecie czy do gina mojego na miejscu wrocic.
A to dobrze ze szybko zareagowalas i ze juz jest dobrze [emoji4]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Dr Ćwiklak, ale jak wszystko bedzie w porzadku to na pewno mozesz tez u siebie jezeli masz zaufanego lekarza. Dokumenty zawsze mozna ze soba zabrac. A tym bardziej jezeli musisz dojezdzac

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Acha. no to wytrzymam jeszcze do piątku i odwyk od lekow. Az sie chyba upije w weekend...
Ja sie upilam jak mi doktor powiedzial ze mam hiperke i czekamy... Maz mi lal a ja pilam az padlam... drugi raz w zyciu, poprzednio tak sie schlalam jak obronilam magisterke. Pomoglo... Nawet kaca nie mialam nastepnego dnia jak do pracy poszlam.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana przypomnij mi ilu dniowe miałaś podane Zarodki w poniedziałek? czujesz już,że coś się zaczyna dziać?

Jutro już badassz progesteron ja niby dopiero mam 4 kwietnia
W sobotę miałam punkcje to w pon była druga doba zarodków. Nie wiem czy coś czuje, wiesz od ponad 2 lat tak wsłuchiwałam się w swój organizm przy staraniach, że już mu do końca nie ufam...niby coś tam mnie zakuje, poboli ale nie wiem czy to to??? Czekam do testu i tyle. Zresztą razem będziemy się testować, bo ja też 7 kwietnia.

reklama
Wydaje mi sie ze na etapie 5 dniowej blastocysty to raczej nie, bardziej w tych pierwszych dniach 2-3...co embriolodzy obserwują duzo przestaje sie rozwijac.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

U nas tak wlasnie bylo, z 9 zostal 1, po 2-3 dobie degeneracja ☹️ a swoja droga to ciekawe co powoduje, ze jest problem z zagniezdzeniem u zdrowej kobiety [emoji848]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry