reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

A ja czekam i czekam... Oby po punkcji okres się nie spóźnił bo już bym chciała zacząć nowy cykl... Czuję się nad wyraz dobrze, organizm trochę odpoczął, dieta fajna i zróżnicowana, spadło 1,5 kg po tygodniu, mąż dręczy mnie że niepotrzebne to, ale kolorowe obiady mu bardzo smakują, jak wrócę do wagi sprzed stymulacji będzie ok;)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Okazało się, że na punkcję będę miała kierowcę, ale na transfer już nie. Myślicie, ze mogę sama pojechać?? Do kliniki w jedną stronę mam prawie 70 km.
Ja na transfer jezdzilam sama bo akurat M mial sluzbe. Po transferze polezalam godz i wsiadlam za kolko i wrocilam do domu 100 km

No właśnie dziewczyny a jak to jest - jak sie czulyscie po punkcji? Nie raz czytałam, ze dziewczyny sa obolałe a przecież często po paru dobach jest transfer. Tak sie zastanawiam na przyszłość w kontekście pracy.

Spokojnie,masz naprawdę mocna betę. Nie krwawisz już? Ja w ok 9tc w dniu,kiedy miałam dostać okres miałam bardzo delikatne plamienie. Lekarz mówił,że to się może zdarzyć.
Ja miałam pierwsza betę 140,więc mniejsza of Ciebie :)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Hej to w sumie nie jest krwawienie jak w okresie mialam tylko takie male brazowe plamienie, tyle co na papierze zostaje troche ale przyznam ze sie wystraszylam, bo dzisiaj jest 2 dzien po okresie, ale mysle ze beta nie klamie i nic sie nie wydarzy jutro ppdczas drugiego badania. Czytalam wlasnie ze w dniu okresu moze pojawic sie plamienie takie wiec mam nadzieje ze to nic groznego:(

reklama
Do góry