reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Poczytaj jeszcze o saszetkach inofem.
Femibion 1x dziennie biorę i nic poza tym.
A i witaminę D3 dodatkowo.
Femibion kupuj na Allegro, w aptekach internetowych. Kosztuje do 35 zł. Ja kiedys kupiłam za 22 zl.
A w aptekach stacjonarnych nawet do 50 zł.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki za info. No właśnie następnym razem mam zamiar zamówić je przez aptekę internetowa. No chyba, ze z przesyłka wyjdzie podobnie ;)

dziewczyny doradzcie:( wczoraj odebralam bete bylo 160 a dzisiaj wieczorem odrobine krwi mialam podczas oddawania moczu czy to jest normalne?? boze tylko nie okres bo sie zalamie, noi dziecku zeby nie zaszkodzilo :(
Spokojnie,masz naprawdę mocna betę. Nie krwawisz już? Ja w ok 9tc w dniu,kiedy miałam dostać okres miałam bardzo delikatne plamienie. Lekarz mówił,że to się może zdarzyć.
Ja miałam pierwsza betę 140,więc mniejsza of Ciebie :)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny! Jestem po 2 nieudanej IUI, zapewne czeka mnie trzecia, a potem in vitro...przygotowuje się na to psychicznie i merytorycznie ;)
Czy może któraś z Was leczy się w Invimedzie w Warszawie i orientuje się jaki jest rzeczywisty koszt całej procedury?
Z góry dziękuję za odpowiedź :)
Hej,ja pierwsze podejście miałam w Invimed w Warszawie -nieudane.
Potem przeniosłam się do Novum na 2 podejście i dziś 23tc.
Ja osobiście dużo bardziej polecam Novum. Nie było jakiś wielkich różnic w cenach za procedurę,za to w mojej opinii dużo lepsze podejście do pacjenta.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Spokojnie,masz naprawdę mocna betę. Nie krwawisz już? Ja w ok 9tc w dniu,kiedy miałam dostać okres miałam bardzo delikatne plamienie. Lekarz mówił,że to się może zdarzyć.
Ja miałam pierwsza betę 140,więc mniejsza of Ciebie :)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOto
nie jest bardzo duże krwawienie, może z tych nerwów źle sformułowałam, tylko na papierze zobaczyłam ślady krwi i się wystraszyłam , wcześniej zabolało mnie na dole w brzuchu, poszłam do toalety noi się załamałam:( mam nadzieję że to nic poważnego chyba że to plamienie implantacyjne, ale całe życie pod górkę:( tak bardzo się ciesze z tej ciąży, nie chciałabym żeby coś się stało,a w poniedziałek dopiero drugą betę mam powtórzyć :(:(

Cześć dziewczyny! Jestem po 2 nieudanej IUI, zapewne czeka mnie trzecia, a potem in vitro...przygotowuje się na to psychicznie i merytorycznie ;)
Czy może któraś z Was leczy się w Invimedzie w Warszawie i orientuje się jaki jest rzeczywisty koszt całej procedury?
Z góry dziękuję za odpowiedź :)
Ja sie lecze. Koszty z faktury:
Punkcja 1250
Znieczulenie do punkcji 400
Embrionologia 3400
ICSI 1300
Powyzsze platne przy punkcji.

Dalej:
Witryfikacja (cokolwiek to znaczy) zarodkow 500
Witryfikacja oocytow 700
Przechowywanie zamrozonych oocytow (1 rok) 400
Przechowywanie zarodkow 400
Platne kiedy wiadomo co sie udalo i czy trzeba mrozic.

Transfer 1150 ( to jescze przede mna).

Dodatkowe propozycje:
Embryo Vision 700 (osobiscie nie wiem po co)
Embryo Glue 250 -'klej do zarodkow
AZH 550 (nie pamietam co to, ktos wie?)

No i wizyty, leki...

Tyle pamietam/znalazlam w fakturach.

U kogo sie leczysz?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry