reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej ja już po wizycie. 16 t 4 d. Dzis pan doktor odkrył karty będzie Franio na 100 %
Ja szczęśliwa mąż taka cicha nadzieję miał na córeczkę ale też się cieszy bardzo w końcu imię po jego dziadku.
Z małym wszystko ok serduszko 4 komorowe po lewej stronie. Nie mam fotek bo odkręcił się pupa do nas ale zdjęcie jedne pysiorka na pamiątkę jest.
Kreatola wpisz mnie proszę wizyta 27.02 i termin porodu 17.07. Dziękuję
Zobacz media 718227
U nas jak będzie chłopak też damy na imię Franek [emoji4]

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Dziewczyny

Długo mnie tu nie było ...

W grudniu 2015 udało sie na chwile zostać szczęśliwa ciezaroweczka po ICSI jednak na krótko .

Po roku wracam ;)

Jeden transfer na cylu naturalnym robiłam 29.12.16 (2 Blasty 5 dniowe , niestety nie udało sie )

Dzis 6dpt , w zeszła sobotę crio rownież na naturalnym cyklu , znowu 2 Blastki 1AA podane . Powiedzcie czy którejś z Was zdarzyło sie aby Blastka opuściła otoczkę jeszcze przed podaniem jej do brzusia na szkiełku ? W moim przypadku tak sie właśnie tym razem stało . Pani Embriolog twierdzi , ze poprostu jest dobrej jakości i ,ze to dobrze ale ja nigdzie nie doczytałam sie o takim numerze . Może któraś z Was miała podobnie ?

Korci mnie żeby jutro rano zrobić sikanca ...

Całuje mocno

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wiesz, może się mylę, ale z tego co pamiętam to blastocysty 1 są najmniej rozwinięte. Z otoczki wychodzą takie rozwinięte 5. Jeśli Twoja była 1 to jak mogla wyjść? Chyba że jedynką była w momencie zamrozenia, a po rozmrozeniu wyrwala do przodu i miałaś podaną nie 1 a 5

Pixie tym razem na cyklu szcztucznym od 1dc 6 mg estradiolu miałam zamrozone 3 dwu dniowe, rozmrozili wszystkie 3 hodowali do 5 doby i w piatej był transfer jednego swa pozostałe trzymali jeszcze dobe- jeden sie zatrzymał a trzeciego zamrozili spowrotem
Mam czas do 2020 by po niego wrocic

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

To można powiedzieć ,ze "idziemy łeb w łeb " [emoji846] ja tez mam nadzieję wrócić,zawsze chciałam mieć 5 dzieci ale wystarczy 3 [emoji12]( mam jeszcze 2 zamrożone blastki)

I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio

reklama
Do góry