adunnnia90
Fanka BB :)
A Ty jak tam i jakies ustalenia, leki?My dzisiaj mielismy pierwsza wizyte ;D jak wrazenia po 1 wizycie ?
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A Ty jak tam i jakies ustalenia, leki?My dzisiaj mielismy pierwsza wizyte ;D jak wrazenia po 1 wizycie ?
A gdzie podchodzisz do in vitro ? My jak wyszlismy od lekarza to taka euforia w sercu ,ze wkoncu do przoduPelna optymizmu. Cieszylam sie wczoraj jak dZiecko ze wkoncu konkretny krok do przodu [emoji4]
Dokladnie takie samo uczucie [emoji4] Gameta Lodz a TyA gdzie podchodzisz do in vitro ? My jak wyszlismy od lekarza to taka euforia w sercu ,ze wkoncu do przodu
Zobaczymy co powie w poniedziałek, bardzo sie boje, ze znowu będę musiała czekać, a czekam już 2 miesiące mówił że może mi coś przepisac ale jest pewny że się wchłonie, wtedy byłam spokojna ale im bliżej wizyty bardziej sie stresujeBo ja mialam torbiel krwotoczna 6cm po iui. ..z bolu wyladowalam w szpitalu...gdzie mowili ze sie wchlonie i dawali relanium na uspokojenie bo martwilam sie ze peknie i uszkodzi jajnik. Po tyg nic nie robienia ze mna wypisalam sie na wlasne zyczenie...gin prywatny zapisal mi orgametrill i po tych nie bylo sladu po 6cm torbieli...ani nie stracilam czasu i cyklu ani jajnika...
Oby sie wchlonela bo szkoda czasu...trzymam kciuki...no mi bez lekow nie chciala...tak bolalo ze nie moglam juz nawet chodzic...Zobaczymy co powie w poniedziałek, bardzo sie boje, ze znowu będę musiała czekać, a czekam już 2 miesiące mówił że może mi coś przepisac ale jest pewny że się wchłonie, wtedy byłam spokojna ale im bliżej wizyty bardziej sie stresuje
Kazał zrobic wyniki z krwi 11 odemnie wymaz , mezowi oddac nasienie i tez wyniki z krwi 6 chyba cos takiego jak bedziemy mieli wszystkie wyniki to mamy sie spotkac w połowie cyklu czyli gdzies pierwsza połowa Marca powinny byc wszystkie wyniki , i dopiero jak bedzie miał wszystko to powie co dalej ;DDokladnie takie samo uczucie [emoji4] Gameta Lodz a Ty
Biedna, nie rozpieszcza Cię los!Roksii89 A wiec tak w 2012 r miałam usuniety jajnik z jajowodem lewy miałam duża torbiel . 2015 zaszłam w ciaze z jednym jajnikiem ale od poczatku miałam plamienia po 6 tyg okazało sie ,ze to ciaza pozamaciczna została usunieta .2015 grudzien usuniecie zrostów miednicy miejszej i było sprawdzane czy jajowod jest drozny wyszło ,ze nie ale kazali sie starac o ciaze po usunieciu zrostów były ostre powikłania czyli np nie pracowały mi jelita krew w moczu pobyt w szpitalu 10 dni i od stycznia 2016 zaczelismy starania bez rezultatu
Białystok Medicover ;DDokladnie takie samo uczucie [emoji4] Gameta Lodz a Ty
Bladziutka ale widac :*
Transfer 25.01