reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Bo ja mialam torbiel krwotoczna 6cm po iui. ..z bolu wyladowalam w szpitalu...gdzie mowili ze sie wchlonie i dawali relanium na uspokojenie bo martwilam sie ze peknie i uszkodzi jajnik. Po tyg nic nie robienia ze mna wypisalam sie na wlasne zyczenie...gin prywatny zapisal mi orgametrill i po tych nie bylo sladu po 6cm torbieli...ani nie stracilam czasu i cyklu ani jajnika...
Zobaczymy co powie w poniedziałek, bardzo sie boje, ze znowu będę musiała czekać, a czekam już 2 miesiące :( mówił że może mi coś przepisac ale jest pewny że się wchłonie, wtedy byłam spokojna ale im bliżej wizyty bardziej sie stresuje

Pixie tym razem na cyklu szcztucznym od 1dc 6 mg estradiolu miałam zamrozone 3 dwu dniowe, rozmrozili wszystkie 3 hodowali do 5 doby i w piatej był transfer jednego swa pozostałe trzymali jeszcze dobe- jeden sie zatrzymał a trzeciego zamrozili spowrotem
Mam czas do 2020 by po niego wrocic

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Zobaczymy co powie w poniedziałek, bardzo sie boje, ze znowu będę musiała czekać, a czekam już 2 miesiące :( mówił że może mi coś przepisac ale jest pewny że się wchłonie, wtedy byłam spokojna ale im bliżej wizyty bardziej sie stresuje
Oby sie wchlonela bo szkoda czasu...trzymam kciuki...no mi bez lekow nie chciala...tak bolalo ze nie moglam juz nawet chodzic...

A Ty jak tam i jakies ustalenia, leki?

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Dokladnie takie samo uczucie [emoji4] Gameta Lodz a Ty

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Kazał zrobic wyniki z krwi 11 odemnie wymaz , mezowi oddac nasienie i tez wyniki z krwi 6 chyba cos takiego jak bedziemy mieli wszystkie wyniki to mamy sie spotkac w połowie cyklu czyli gdzies pierwsza połowa Marca powinny byc wszystkie wyniki , i dopiero jak bedzie miał wszystko to powie co dalej ;D

Roksii89 A wiec tak w 2012 r miałam usuniety jajnik z jajowodem lewy miałam duża torbiel . 2015 zaszłam w ciaze z jednym jajnikiem ale od poczatku miałam plamienia po 6 tyg okazało sie ,ze to ciaza pozamaciczna została usunieta .2015 grudzien usuniecie zrostów miednicy miejszej i było sprawdzane czy jajowod jest drozny wyszło ,ze nie ale kazali sie starac o ciaze po usunieciu zrostów były ostre powikłania czyli np nie pracowały mi jelita krew w moczu pobyt w szpitalu 10 dni i od stycznia 2016 zaczelismy starania bez rezultatu
Biedna, nie rozpieszcza Cię los!
Życzę Ci, żeby już w tym nowym roku było tylko lepiej, trzymam kciuki :-*

reklama
1486128500-aaaaaa.jpeg

Transfer 25.01
Bladziutka ale widac :*

Do góry