Tez miałam usuwanego polipa pod narkoza i spoko nic nie odnowilo sie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie też ok.Tez miałam usuwanego polipa pod narkoza i spoko nic nie odnowilo sie
Czesc ZanetaHej ,
Mieszkam w Niemczech i tutaj podchodzę do procedury . Tutaj jest numeracja odwrotna .
Embriolog podkreśliła jeszcze na koniec , ze lepszych Blastek nie można sobie wymarzyć ...
Mimo to, w ciąże zajść nie mogę [emoji27].
Zrobiłam rano sikanca,
Dzis 7dpt i nic ;(
Myśl pozytywnie i się nie załamuj. Testy są malo wiarygodne.Dzis mija 13 dzien od transferu , rano zrobiłam sikanca i dupa przez chwile
byla blada kreseczka pozioma i znikła , załamałam sie juz pewnie nic z tego nie bedzie . We wtorek jade na krew , ale nadzieji juz nie ma.
Czesc Zaneta
Przy blastce dopiero od 7dpt jest wydzielane Hcg wiec nic dziwnego ze nic nie wyszlo. Mysle ze bezpieczniej bylo by zrobic sikanca od 9dpt wtedy powinno juz cos wyjsc.
Ja też bialystok medicover dr Piotr pierzynski. Mnie ma wynieść ok 6000tysMy tez Białystok tylko, że klinika bocian.
A jak cenowo was wykdzie w Medicover ?
Ja też bialystok medicover dr Piotr pierzynski. Mnie ma wynieść ok 6000tys