reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kazał zrobic wyniki z krwi 11 odemnie wymaz , mezowi oddac nasienie i tez wyniki z krwi 6 chyba cos takiego jak bedziemy mieli wszystkie wyniki to mamy sie spotkac w połowie cyklu czyli gdzies pierwsza połowa Marca powinny byc wszystkie wyniki , i dopiero jak bedzie miał wszystko to powie co dalej ;D
A to my wszystkie wyniki juz mielismy i wczoraj na wizycie dostalam estrofem i mam zaczac brac od 25 dc dzis mam 15. I 2dc następnego sie zglosic na wizyte.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej ja już po wizycie. 16 t 4 d. Dzis pan doktor odkrył karty będzie Franio na 100 %
Ja szczęśliwa mąż taka cicha nadzieję miał na córeczkę ale też się cieszy bardzo w końcu imię po jego dziadku.
Z małym wszystko ok serduszko 4 komorowe po lewej stronie. Nie mam fotek bo odkręcił się pupa do nas ale zdjęcie jedne pysiorka na pamiątkę jest.
Kreatola wpisz mnie proszę wizyta 27.02 i termin porodu 17.07. Dziękuję
Zobacz media 718227
Kochana gratuluje Frania ;)

Dziewczyny mam do oddania
Estrofem ( całe opakowanie ) -02/2019
Encorton 5mg (13 tabletek) -02/2019
Encorton 10mg (7 tabletek ) -06/2018

Jeśli ktoś chętny priv

2b9f741e5089c48da5b3fe7343e665e9.jpg

Dziewczyny udało sie - drugi transfer pierwsza procedura drugie dziecko :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje ;)

reklama
Do góry