Niestety nie kazdy ma tak łatwo ale grunt to dobre nastawienie a w chwili obecnej to mam bardzo dobre wierze w to,ze bedzie wszystko dobrze i sie uda ;DBiedna, nie rozpieszcza Cię los!
Życzę Ci, żeby już w tym nowym roku było tylko lepiej, trzymam kciuki :-*
reklama
Nataliaa93
Fanka BB :)
Mnie nie boli.. Kluje tylko z prawej strony ale może to faktycznie owulacja.. Tyle czasu wytrzymałam to do poniedziałku dam radęOby sie wchlonela bo szkoda czasu...trzymam kciuki...no mi bez lekow nie chciala...tak bolalo ze nie moglam juz nawet chodzic...
adunnnia90
A to my wszystkie wyniki juz mielismy i wczoraj na wizycie dostalam estrofem i mam zaczac brac od 25 dc dzis mam 15. I 2dc następnego sie zglosic na wizyte.Kazał zrobic wyniki z krwi 11 odemnie wymaz , mezowi oddac nasienie i tez wyniki z krwi 6 chyba cos takiego jak bedziemy mieli wszystkie wyniki to mamy sie spotkac w połowie cyklu czyli gdzies pierwsza połowa Marca powinny byc wszystkie wyniki , i dopiero jak bedzie miał wszystko to powie co dalej ;D
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
gosia321
Kochana gratuluje FraniaHej ja już po wizycie. 16 t 4 d. Dzis pan doktor odkrył karty będzie Franio na 100 %
Ja szczęśliwa mąż taka cicha nadzieję miał na córeczkę ale też się cieszy bardzo w końcu imię po jego dziadku.
Z małym wszystko ok serduszko 4 komorowe po lewej stronie. Nie mam fotek bo odkręcił się pupa do nas ale zdjęcie jedne pysiorka na pamiątkę jest.
Kreatola wpisz mnie proszę wizyta 27.02 i termin porodu 17.07. Dziękuję
Zobacz media 718227
gosia321
Gratulacje
Dziewczyny udało sie - drugi transfer pierwsza procedura drugie dziecko
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
My jeszcze nic nie wiemy ale jak bede juz cos wiedziała napewno sie z wami podziele informacjami ;DA to my wszystkie wyniki juz mielismy i wczoraj na wizycie dostalam estrofem i mam zaczac brac od 25 dc dzis mam 15. I 2dc następnego sie zglosic na wizyte.
adunnnia90
Czekam i kibicuję&&& [emoji4]My jeszcze nic nie wiemy ale jak bede juz cos wiedziała napewno sie z wami podziele informacjami ;D
reklama
Rustynka
My jeszcze nic nie wiemy ale jak bede juz cos wiedziała napewno sie z wami podziele informacjami ;D
Fajnie ze się zdecydowalas ujawnić a nie tylko z ukrycia
Podziel się: