reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny miesiąc temu byłam na wizycie przed crio niestety okazało się że mam torbiel na jajniku, w poniedziałek mam kolejną wizytę, a boli mnie podbrzusze z prawej strony, tam gdzie mam torbiel.. Czy któraś z was tak miala, czy to może oznaczać że torbiel się nie wchlonela? Bardzo sie boje, ze kolejny miesiąc będziemy musieli czekać :(
Chyba będziesz musiała czekać tak mi się wydaje Ja po @ teraz też pójdę do ginekologa ale u mnie w mieście sprawdzę czy wszytko gra.

reklama
Sama nie wiem, robiłam wczoraj test owulacyjny i blada kreska, także nie wiem, Muszę jakoś wytrzymać do poniedziałku, ale chyba udusze lekarza jak się nie wchlonela. Jego słowa : na pewnie się wchłonie i transfer zrobimy za miesiąc ;)
Będzie dobrze trzymam kciuki :-*
A tak jak mówimy o testach owulacyjnych to nawet one mi nigdy nie chciały wyjść pozytywnie, więc nigdy na żadnym teście nie mogłam zobaczyć 2 kresek yyy. Dlatego kupiłam ten elektroniczny test, ale on pokazuje tylko z śliny różne pajeczyny

No to trzymam kciuki za poniedziałek [emoji846]

I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio
Dzieki ;) musisz mi udzielić wskazówek, co zrobić żeby się udało, tak z wlasnego doświadczenia:) czego nie można robić, co jadłas, jakie witaminki? :) mi pierwszy transfer się nie udał :/ teraz chce zrobić wszystko żeby się udało, chociaż wiem że to nie ode mnie zależy..

Chyba będziesz musiała czekać tak mi się wydaje Ja po @ teraz też pójdę do ginekologa ale u mnie w mieście sprawdzę czy wszytko gra.
Byłam przed @, torbiel 3cm powiedział żeby przyjsc przed kolejna, twierdził że na pewno się wchłonie.. Nie chciał dać żadnych tabletek bo był tego pewny.. Nigdy tak nie czekałam na poniedziałek

Dziewczyny miesiąc temu byłam na wizycie przed crio niestety okazało się że mam torbiel na jajniku, w poniedziałek mam kolejną wizytę, a boli mnie podbrzusze z prawej strony, tam gdzie mam torbiel.. Czy któraś z was tak miala, czy to może oznaczać że torbiel się nie wchlonela? Bardzo sie boje, ze kolejny miesiąc będziemy musieli czekać :(
Jaki to rodzaj torbieli?

Dzieki ;) musisz mi udzielić wskazówek, co zrobić żeby się udało, tak z wlasnego doświadczenia:) czego nie można robić, co jadłas, jakie witaminki? :) mi pierwszy transfer się nie udał :/ teraz chce zrobić wszystko żeby się udało, chociaż wiem że to nie ode mnie zależy..

Jasne, służę radą [emoji6] No mój pierwszy transfer sie nie odbył z powodu hiperki, tez była załamka, ze znowu trzeba czekać ale sie ogarnelam i robiłam wszystko, żeby mój organizm był zdrowszy niż przed Hiperka [emoji846]

Dziewczyny pisały o ananasie :-)
Sama będę Jadła przed po transferem

Hej Dziewczyny

Długo mnie tu nie było ...

W grudniu 2015 udało sie na chwile zostać szczęśliwa ciezaroweczka po ICSI jednak na krótko .

Po roku wracam ;)

Jeden transfer na cylu naturalnym robiłam 29.12.16 (2 Blasty 5 dniowe , niestety nie udało sie )

Dzis 6dpt , w zeszła sobotę crio rownież na naturalnym cyklu , znowu 2 Blastki 1AA podane . Powiedzcie czy którejś z Was zdarzyło sie aby Blastka opuściła otoczkę jeszcze przed podaniem jej do brzusia na szkiełku ? W moim przypadku tak sie właśnie tym razem stało . Pani Embriolog twierdzi , ze poprostu jest dobrej jakości i ,ze to dobrze ale ja nigdzie nie doczytałam sie o takim numerze . Może któraś z Was miała podobnie ?

Korci mnie żeby jutro rano zrobić sikanca ...

Całuje mocno

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jasne, służę radą [emoji6] No mój pierwszy transfer sie nie odbył z powodu hiperki, tez była załamka, ze znowu trzeba czekać ale sie ogarnelam i robiłam wszystko, żeby mój organizm był zdrowszy niż przed Hiperka [emoji846]

Racja też byłam i nadal jestem.
Ale staram się teraz dbać o siebie, i w marcu zabieram moje dwie fasolki

reklama
Do góry