reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej Dziewczyny

Długo mnie tu nie było ...

W grudniu 2015 udało sie na chwile zostać szczęśliwa ciezaroweczka po ICSI jednak na krótko .

Po roku wracam ;)

Jeden transfer na cylu naturalnym robiłam 29.12.16 (2 Blasty 5 dniowe , niestety nie udało sie )

Dzis 6dpt , w zeszła sobotę crio rownież na naturalnym cyklu , znowu 2 Blastki 1AA podane . Powiedzcie czy którejś z Was zdarzyło sie aby Blastka opuściła otoczkę jeszcze przed podaniem jej do brzusia na szkiełku ? W moim przypadku tak sie właśnie tym razem stało . Pani Embriolog twierdzi , ze poprostu jest dobrej jakości i ,ze to dobrze ale ja nigdzie nie doczytałam sie o takim numerze . Może któraś z Was miała podobnie ?

Korci mnie żeby jutro rano zrobić sikanca ...

Całuje mocno

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mi e 8dpt wyszedł cień cienia a miałam 3 dniowe [emoji6]

I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio

reklama
Mi e 8dpt wyszedł cień cienia a miałam 3 dniowe [emoji6]

I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio

Ten test powyzej to 8dpt 3 dniowych i widac bladziocha;)
Paulina witaminy che I trzymam kciuki

Emenems kurcze oby mi Sue tez udalo ,slyszalam tez ze z nieplodnoscia idiopatyczna sa czeste przypadki Po ivf naturalnych poczec...zobsczymy [emoji13][emoji256]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Roksii89 A wiec tak w 2012 r miałam usuniety jajnik z jajowodem lewy miałam duża torbiel . 2015 zaszłam w ciaze z jednym jajnikiem ale od poczatku miałam plamienia po 6 tyg okazało sie ,ze to ciaza pozamaciczna została usunieta .2015 grudzien usuniecie zrostów miednicy miejszej i było sprawdzane czy jajowod jest drozny wyszło ,ze nie ale kazali sie starac o ciaze po usunieciu zrostów były ostre powikłania czyli np nie pracowały mi jelita krew w moczu pobyt w szpitalu 10 dni i od stycznia 2016 zaczelismy starania bez rezultatu

reklama
Nic więcej nie powiedział, tylko że torbiel 3cm, a ja bylam załamana jak to powiedział i też o nic nie zapytałam :(
Bo ja mialam torbiel krwotoczna 6cm po iui. ..z bolu wyladowalam w szpitalu...gdzie mowili ze sie wchlonie i dawali relanium na uspokojenie bo martwilam sie ze peknie i uszkodzi jajnik. Po tyg nic nie robienia ze mna wypisalam sie na wlasne zyczenie...gin prywatny zapisal mi orgametrill i po tych nie bylo sladu po 6cm torbieli...ani nie stracilam czasu i cyklu ani jajnika...

Do góry