Erasmus ide za toba moje 1 ivf udane mam nadZ drugie tez albo zajde naturalnie [emoji95][emoji95],
U was nieplodnosc idiopatyczna?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Erasmus ide za toba moje 1 ivf udane mam nadZ drugie tez albo zajde naturalnie [emoji95][emoji95],
U was nieplodnosc idiopatyczna?
Mała 16.01 skończyła roczek transfer był 26.01
Chciałam szybciej ale u mnie wiesz do kliniki Daleko w listopadzie byłam w 3dc to za pozno a s grudniu to nikt nie chce bo swieta i urlopy [emoji23]
Transfer 25.01
A ja juz sama nie wiem co bym wolała, ale wezme co bedzie [emoji12] a jeszcze tyle czekania [emoji6] dzisiaj powtórzyłam sikacza - popołudniowy
I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio
Nie widze zdjecia z appkiA z którego to tygodnia u mnie taki sam siusiak
Ale u nas widać jajeczka więc się raczej nie zmieni
Wrzucam jeszcze raz Zobacz media 718227
I tu jeszcze krecha, super! Gratulacje!!
Dziewczyny udało sie - drugi transfer pierwsza procedura drugie dziecko
Tak sobie leze i mysle rzeczewiscie wiecej chlopczykow niz dzuewczynek Po ivf .....ktos tu kiedys to napisal i prawda
Dziewczyny miesiąc temu byłam na wizycie przed crio niestety okazało się że mam torbiel na jajniku, w poniedziałek mam kolejną wizytę, a boli mnie podbrzusze z prawej strony, tam gdzie mam torbiel.. Czy któraś z was tak miala, czy to może oznaczać że torbiel się nie wchlonela? Bardzo sie boje, ze kolejny miesiąc będziemy musieli czekać
Dziewczyny mam do oddania
Estrofem ( całe opakowanie ) -02/2019
Encorton 5mg (13 tabletek) -02/2019
Encorton 10mg (7 tabletek ) -06/2018
Sama nie wiem, robiłam wczoraj test owulacyjny i blada kreska, także nie wiem, Muszę jakoś wytrzymać do poniedziałku, ale chyba udusze lekarza jak się nie wchlonela. Jego słowa : na pewnie się wchłonie i transfer zrobimy za miesiącA moze to owulacja ? Mnie tak często kłuło właśnie na owulke [emoji846]
I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio
Sama nie wiem, robiłam wczoraj test owulacyjny i blada kreska, także nie wiem, Muszę jakoś wytrzymać do poniedziałku, ale chyba udusze lekarza jak się nie wchlonela. Jego słowa : na pewnie się wchłonie i transfer zrobimy za miesiąc