reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mała 16.01 skończyła roczek transfer był 26.01

Chciałam szybciej ale u mnie wiesz do kliniki Daleko w listopadzie byłam w 3dc to za pozno a s grudniu to nikt nie chce bo swieta i urlopy [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jeszcze raz gratuluje [emoji6]
A ilu dniowy?

I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio

1486128500-aaaaaa.jpeg

Transfer 25.01

A ja juz sama nie wiem co bym wolała, ale wezme co bedzie [emoji12] a jeszcze tyle czekania [emoji6] dzisiaj powtórzyłam sikacza - popołudniowy
15606e750af7e1e005bc92a5c804089b.jpg

Piękne krechy macie!! Gratulacje!

A z którego to tygodnia u mnie taki sam siusiak
Ale u nas widać jajeczka więc się raczej nie zmieni
Wrzucam jeszcze raz Zobacz media 718227
Nie widze zdjecia z appki :(

2b9f741e5089c48da5b3fe7343e665e9.jpg

Dziewczyny udało sie - drugi transfer pierwsza procedura drugie dziecko :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
I tu jeszcze krecha, super! Gratulacje!! :)

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Dziewczyny miesiąc temu byłam na wizycie przed crio niestety okazało się że mam torbiel na jajniku, w poniedziałek mam kolejną wizytę, a boli mnie podbrzusze z prawej strony, tam gdzie mam torbiel.. Czy któraś z was tak miala, czy to może oznaczać że torbiel się nie wchlonela? Bardzo sie boje, ze kolejny miesiąc będziemy musieli czekać :(

Dziewczyny miesiąc temu byłam na wizycie przed crio niestety okazało się że mam torbiel na jajniku, w poniedziałek mam kolejną wizytę, a boli mnie podbrzusze z prawej strony, tam gdzie mam torbiel.. Czy któraś z was tak miala, czy to może oznaczać że torbiel się nie wchlonela? Bardzo sie boje, ze kolejny miesiąc będziemy musieli czekać :(

A moze to owulacja ? Mnie tak często kłuło właśnie na owulke [emoji846]

A moze to owulacja ? Mnie tak często kłuło właśnie na owulke [emoji846]

Sama nie wiem, robiłam wczoraj test owulacyjny i blada kreska, także nie wiem, Muszę jakoś wytrzymać do poniedziałku, ale chyba udusze lekarza jak się nie wchlonela. Jego słowa : na pewnie się wchłonie i transfer zrobimy za miesiąc ;)

reklama
Sama nie wiem, robiłam wczoraj test owulacyjny i blada kreska, także nie wiem, Muszę jakoś wytrzymać do poniedziałku, ale chyba udusze lekarza jak się nie wchlonela. Jego słowa : na pewnie się wchłonie i transfer zrobimy za miesiąc ;)

No to trzymam kciuki za poniedziałek [emoji846]

Do góry