reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
to nie jest wysoki estradiol! ja miałam przy IIVF 6000 chyba i hiperkę, przy drugim 2800 to żaden dramat i ciaza była bez hiperki. Raczj przez prg Ci odwołała, bo endo zle przyrastało. Sa dwe szkoły jedna mowi, ze powyżej 1-1,5 odwołujemy a u mnie w klinice odwołują powyżej 2. A ile było komórek? ze była hiperka średnio jest 200-300 jednostek e2 na dojrzały pęcherzyk. Czyli było z 10 dojrzałych, albo z 6 dojrzałych a reszta nie.

U mnie też do 2 progesteron, ja miałam 2.10 i też odwołany.

PIXE DIXE Ten estradiol to jakiś duzo przed zastrzykiem z hcg. No i przy AMH 11 doprowadzili do takiego stanu. U mnie byla pomylka z AMH kolo 4. To mi dali średnie dawki nenopiru i miałam konczona stymulacje po 6-7dniach. Skierowanie do szpitala, zatrzymanie moczu i inne atrakcje. Potem powtorzylam AmH i wyszlo okolo 8 po jajcobraniu. I dawki byly juz inne. bTw jak pobrali 28 to weź pod uwagę ze czesc pecholi jest niedojrzala a czesc nie da sie pobrać:-):-) a jakie dawki miałaś?

Ja też robię byki jak piszę, bo mam milion myśli na raz!
Jeśli pójdzie Oki i będzie transfer to betuje 14 lutego.
Dam radę zaciskam poslady i idę hehehe. Czuję się Oki tylko mówię piersi tylko mnie bolą ,aaa i w nocy muszę wstawać na sisiu bo jak mam pełny pęcherz to czuję dopiero brzuch.
To zrobisz mi piekny prezent urodzinowy swoja wysoka beta :)

6 to dużo, czy mało? nie znam się jeszcze na tym jutro jeszcze mam zastrzyk, później antybiotyk dwie tabletki i progesteron jakiś aplikator. Zobaczyłam w aucie, że to antybiotyk, i nie mam osłony p/grzybiczej, a zawsze muszę brać do antybiotyku, wiem, że mam w domu, czy mogę brać przed transferem o ile się odbędzie? Chyba jutro zadzwonię do doktor i się zapytam.

PIXE DIXE Ten estradiol to jakiś duzo przed zastrzykiem z hcg. No i przy AMH 11 doprowadzili do takiego stanu. U mnie byla pomylka z AMH kolo 4. To mi dali średnie dawki nenopiru i miałam konczona stymulacje po 6-7dniach. Skierowanie do szpitala, zatrzymanie moczu i inne atrakcje. Potem powtorzylam AmH i wyszlo okolo 8 po jajcobraniu. I dawki byly juz inne. bTw jak pobrali 28 to weź pod uwagę ze czesc pecholi jest niedojrzala a czesc nie da sie pobrać:-):-) a jakie dawki miałaś?

A to mrożą i nie wiedza czy sie nadają?[emoji58]

I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio

reklama
Do góry