Dobre okolo 6 dojrzałych komórek bedzie. A ile niedojrzalych to nie wiem:-)bo on jeszcze troche urosnieSą wyniki już! Prawie mam zawał i jak dobre, czy nie?
Estradiol 1826
Progesteron 1,12
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobre okolo 6 dojrzałych komórek bedzie. A ile niedojrzalych to nie wiem:-)bo on jeszcze troche urosnieSą wyniki już! Prawie mam zawał i jak dobre, czy nie?
Estradiol 1826
Progesteron 1,12
to nie jest wysoki estradiol! ja miałam przy IIVF 6000 chyba i hiperkę, przy drugim 2800 to żaden dramat i ciaza była bez hiperki. Raczj przez prg Ci odwołała, bo endo zle przyrastało. Sa dwe szkoły jedna mowi, ze powyżej 1-1,5 odwołujemy a u mnie w klinice odwołują powyżej 2. A ile było komórek? ze była hiperka średnio jest 200-300 jednostek e2 na dojrzały pęcherzyk. Czyli było z 10 dojrzałych, albo z 6 dojrzałych a reszta nie.
To zrobisz mi piekny prezent urodzinowy swoja wysoka betaJa też robię byki jak piszę, bo mam milion myśli na raz!
Jeśli pójdzie Oki i będzie transfer to betuje 14 lutego.
Dam radę zaciskam poslady i idę hehehe. Czuję się Oki tylko mówię piersi tylko mnie bolą ,aaa i w nocy muszę wstawać na sisiu bo jak mam pełny pęcherz to czuję dopiero brzuch.
Mam nadzieję, że będzie piękny dla Ciebie i dla mnie heheh :-*To zrobisz mi piekny prezent urodzinowy swoja wysoka beta
PIXE DIXE Ten estradiol to jakiś duzo przed zastrzykiem z hcg. No i przy AMH 11 doprowadzili do takiego stanu. U mnie byla pomylka z AMH kolo 4. To mi dali średnie dawki nenopiru i miałam konczona stymulacje po 6-7dniach. Skierowanie do szpitala, zatrzymanie moczu i inne atrakcje. Potem powtorzylam AmH i wyszlo okolo 8 po jajcobraniu. I dawki byly juz inne. bTw jak pobrali 28 to weź pod uwagę ze czesc pecholi jest niedojrzala a czesc nie da sie pobrać:-):-) a jakie dawki miałaś?
To samo co ja!Nie pamietam dobrze, ale chyba miałam puregon 600 i 300 i orgalutran
I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio
Wyniki spokoSą wyniki już! Prawie mam zawał i jak dobre, czy nie?
Estradiol 1826
Progesteron 1,12