Pixie_Dixie
Fanka BB :)
Dzien dobry,
Ja z kolei dla chłopców mam duzo imion , ktore bardzo mi sie podobają, a dla dziewczynek słabo , moj M. dziewczynkę to tylko Maję chce, ale ja na to sie nie zgadzam absolutnie. I tak w kółko sie nie zgadzamy, nie wiem jak wybraliśmy imię dla syna..
Dziewczyny czy przed crio konieczna jest wizyta na początku cyklu?? Zakładając, ze bede miała sztuczny.
Niedługo bede miała wizytę, to bedzie połowa cyklu, pozniej wracam do UK i z pwrotem do Pl w marcu na transfer(jesli bedzie wszystko ok). Zastanawiam sie czy bede musiała pozniej zostać w Pl tak długo ( od początku cyklu do crio), albo jeździć dwa razy ( na początek cyklu i na crio), czy udałoby sie wziąć teraz recepty , zacząć samodzielnie na początku cyklu i pozniej np po 10 dniach jechać na podglad i crio. ????
Troche zagmatwalam...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Myśle,ze na tej wizycie zobaczy czy wszystko jest ok i juz nie będziesz musiała na początku. Ja tak miałam bo chciał sprawdzić czy po hiperce wszystko sie wyciszyło, pózniej dostałam @ i dopiero 10 dc na kontrole gdzie sie okazało,ze wszystko juz jest Oki i po 3 dniach transfer
I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio