reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ale dałaś mi nadzieje Spróbuję może faktycznie zrobiłam badanie za szybko... od 6 dnia miałam bardzo delikatne plamienie kawa z mlekiem i do dziś jest...@ powinnam dostać dzisiaj ale nie mam żadnych bólów brzucha wiec nie czuje się na @
Ja miałam plamienie krwiste 8dpt i mocny ból a potem echo cisza i dlatego ja bym powtórzyła trzeba wierzyć w kropka :) jeśli jutro nie dostaniesz @ to ja bym powtórzyła i będzie wiadomo

reklama
Jednostka to ng/ml
Biorę prolutex, 3 duphaston i 3 estrofem.
Lekarz zobaczył wczoraj pęcherzyk ciążowy i kazał dołożyć lutinusa dopochwowo 2 tabl. Ale nie wiedział wtedy ze że ten wynik poleciał bo badanie robione wieczorem. Miał wiedzę o wyniku na poziomie 19.
Jak dołożył to powinno się podnieść nie martw się na zapas obserwuj jak nie plamisz i nie boli cie brzuch to narazie nie zamartwiaj się

Mam pytanie o której godzinie mam podać ta Elonve bo mam za 7 rano do pracy i nie chce jechać do mamy tak rano, żeby zrobiła mi zastrzyk! jutro wychodzę wcześniej z pracy bo mam spotkanie i jak zrobię go np. o 13 to nie będzie za późno?

Cześć dziewczyny mam pytanie o seks w pierwszym trymestrze. Do tej pory miałam mega stresa żeby się kochać ale jestem już w 12 tc i z dnia na dzień ochota coraz większa. Zapomniałam ostatnio zapytać o to lekarza. Dziewczyny w II i III trymestrze jak to było u Was? Noramalnie można się kochać bez żadnych obaw?

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja ci w tym nie pomoge bo ja od czerwca zero sexu.

Jednostka to ng/ml
Biorę prolutex, 3 duphaston i 3 estrofem.
Lekarz zobaczył wczoraj pęcherzyk ciążowy i kazał dołożyć lutinusa dopochwowo 2 tabl. Ale nie wiedział wtedy ze że ten wynik poleciał bo badanie robione wieczorem. Miał wiedzę o wyniku na poziomie 19.
12ng/ml = 38,16 nmol/l ja miałam na początku ciągle wynik 16-18ng/ml. Pamiętaj o tym ze poziom progesteronu bardzo się waha w ciągu dnia. Jak Ci trochę dorzucił progesteronu to dobrze ale ja i tak bym go monitorowala co parę dni. Następne badanie zrób o innej porze niż ostatnio.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bardzo Was proszę o info. W jakich widelkach powinien się znaleźć progresteron w 14 dniu po transtransferze. Mój niestety niski spadł z 19 do 12 a beta na razie rośnie - beta 1400 a progresteron 12. Czy to początek końca? Jak było u Was. Boję się
A jednak sie udalo gratulacje. A pamietasz z jakim nastawieniem jechalas i jak nie chcialas. O prg ci nic nie napisze bo ja po crio nie mialam ani razu badanego.
Jeszcze raz gratulacje

Do góry