reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
ech wiem co to za ból, moje wyniki są świetne, mojego męża też a ciąży brak, 4 inseminacje i jedno crio i lipa, uzyskałam piękne blastocysty 5 dniowe dwie 4aa i dwie 3aa i jeszcze mam 6 komórek zamrożonych.. nie wiem czemu nie chce mi się nic zagnieździć:(
:(
Ja jeszcze za duzo nie wiem o ivf, ale ponoc sa jakies pomoce typu specjalny "żel-klej"? zeby sie lepiej zagnieżdżało i jakies nacinania blastki? Korzystałas z tego?

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

ech wiem co to za ból, moje wyniki są świetne, mojego męża też a ciąży brak, 4 inseminacje i jedno crio i lipa, uzyskałam piękne blastocysty 5 dniowe dwie 4aa i dwie 3aa i jeszcze mam 6 komórek zamrożonych.. nie wiem czemu nie chce mi się nic zagnieździć:(
bo mozesz miec problemy z implantacja,co wskazywaloby na immunologie,badaliscie? podwyzszone NK?

:(
Ja jeszcze za duzo nie wiem o ivf, ale ponoc sa jakies pomoce typu specjalny "żel-klej"? zeby sie lepiej zagnieżdżało i jakies nacinania blastki? Korzystałas z tego?

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

moja blastka jest prawie na ostatnim stadium rozwoju w laboratorium więc nie trzeba nacinać otoczki bo jest ona już cienka, żel/klej...ech nic mi takiego nie proponowano, mój lekarz w ogóle do takich rzeczy sceptycznie podchodzi, powiedział że to naciąganie pacjentek na kase.

reklama
Do góry