reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Pozwole sie wtracic ....
Tez sadze ze iui to strata nerwow i pieniedzy,nigdy nie podchodzilam do iui ,z nami ok oboje zdrowi,a i tak od razu ivf zaproponowano ... wiec jak inna kobieta ma problemy w dodatku z partnerem to chyva tym bardziej pod ivf ,chyva ze sie myle Ale zawsze mnie zastanawial fakt ze odmowilib nam iui (twierdzac ze wiek 36)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Caly swiat odchodzi od tej metody ,a ze swiatowa jestes....;););)a tak na serio porownujac icsi a iui ,to jak dzien do nocy i jesli lekarz jest w porzadku iwie z gory ze to sensu nie ma ,to mowi.
A odnosnie problemow ,jak facet ma super armie to robi sie ivf,jak sa problemy to bardziej by icsi pasowalo:)

reklama
U mnie jak sie okazalo, ze mam endometrioze i ze u meza nasienie takie sobie to lekarz od razu powiedzial, ze iui to atrat czasu i ze od razu podchodzimy do in vitro. Plakalam dwa dni. Dzieki mezowi zebralam sie w sobie i udalo sie za pierwszym razem. Ciesze sie niezmiernie, ze trafilam na lekarza, ktory nas nie czarowal, dzieki temu za jakies 2 miechy bede mama [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Podbijam moje pytanie o klinikę Parens w Krakowie, ktoś cos?

A powiedzcie te metody icsi, imsi i jesCze o pICSI czytałam - to duzo sie różnią skutecznością? Warto dopłacać za IMSI lub za to pICSI? Albo warto przy konkretnych problemach nasienia?

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

reklama
bylam przekonana ze uda sie za pierwszym razem...a tu niestety porazka:no:

ech wiem co to za ból, moje wyniki są świetne, mojego męża też a ciąży brak, 4 inseminacje i jedno crio i lipa, uzyskałam piękne blastocysty 5 dniowe dwie 4aa i dwie 3aa i jeszcze mam 6 komórek zamrożonych.. nie wiem czemu nie chce mi się nic zagnieździć:(

Do góry