reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Właśnie ja też korzystałam z wyprzedaży i ciesze się bo teraz spokojnie a ze teraz musze leżeć to przynajmniej wszystko mam i rzeczy uprane i wyprasowane a nie musze teraz ściągać mojej mamy żeby przyjeżdżał bo teściowa to ma w dupie choć mieszka piętro wyżej żeby pomogła a mąż też tak nie zrobi jakbym chciała a tez go zresztą prawie cały dzień nie ma i choć każdy mi mówił żeby nie kupować ze źle robie a ja teraz jestem szczęśliwa ze nie słuchałam bo nic bym nie miała
Właśnie niby mówią, że do 6 miesiąca nie można nic kupić. A łóżeczko i wózek dopiero do domu się przynosi po porodzie. Ale każdy robi jak chce :-)

Hej. ..u mnie pierwszy dzień w pracy po crio i juz nerwy z inwentaryzacją....teraz leżę na łóżku i boli mnie taki klujacy ból z prawej strony.... Płakać się chce....trzeba tyrac w robocie żeby pieniądze odkładać na leki badania itd ale jakim kosztem???? Idę spać. . . 6dpt był straszny....

Hej. ..u mnie pierwszy dzień w pracy po crio i juz nerwy z inwentaryzacją....teraz leżę na łóżku i boli mnie taki klujacy ból z prawej strony.... Płakać się chce....trzeba tyrac w robocie żeby pieniądze odkładać na leki badania itd ale jakim kosztem???? Idę spać. . . 6dpt był straszny....

Kup sobie coś na uspokojenie.. ja też mam sporo stresów w pracy ale wybudowałam sobie w głowie taki mur..za który się chowam jak są nerwy..i z ręką na sercu jest mi dużo lżej..

I IVF - mój Bąbelek ma 12 tygodni [emoji173][emoji703][emoji480][emoji304][emoji184][emoji320][emoji322][emoji324][emoji318]

Witam. Dawno mnie nie bylo ale podczytuje sobie co tutaj sie u Was dzieje dziewczyny. Nie chciałam się odzywać dopóki sytuacja się nie unormuje żeby nikogo niepotrzebnie nie straszyc. U nas w 13tyg zauważono początki ttts czyli podkradania pomiedzy bliźniakami i tak od 15tyg co tygodniowe kontrole aż w 19 wylądowaliśmy na zabiegu laserowym w Hamburgu bo większy miał juz 10cm wod a mały 1,5cm. Zabieg się udał oboje maluszków go przeżyło (byłam 1000 pacjentka tamtego dr w tym szpitalu wiec nawet ciacho było) w 21tyg 13dni po zabiegu małemu zaczęło przybywać wod na co czekaliśmy i juz jest 2cm czyli w normie [emoji110][emoji7] jutro kolejna kontrola, maluchy daja się coraz bardziej we znaki a mama zaczyna buszowanie na wyprzedazach i kompletowanie wyprawki [emoji1]U nas polowa 22tyg i 10kg na plusie trzymam kciuki za Was wszystkie [emoji110][emoji110] aby ten nowy rok był tym rokiem kiedy zobaczycie 2 piekne kreski na testach a pozniej bijace serduszka na badaniach a na koncu przytulicie Wasze kruszynki [emoji179][emoji7][emoji8] Ja juz na sama myśl o utracie brzuszka się smuce ale jeszcze troszkę czasu z nim spędzę [emoji179] a to moj brzunio który kocham tak samo mocno jak i jego zawartość [emoji7]
1483397218-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam. Dawno mnie nie bylo ale podczytuje sobie co tutaj sie u Was dzieje dziewczyny. Nie chciałam się odzywać dopóki sytuacja się nie unormuje żeby nikogo niepotrzebnie nie straszyc. U nas w 13tyg zauważono początki ttts czyli podkradania pomiedzy bliźniakami i tak od 15tyg co tygodniowe kontrole aż w 19 wylądowaliśmy na zabiegu laserowym w Hamburgu bo większy miał juz 10cm wod a mały 1,5cm. Zabieg się udał oboje maluszków go przeżyło (byłam 1000 pacjentka tamtego dr w tym szpitalu wiec nawet ciacho było) w 21tyg 13dni po zabiegu małemu zaczęło przybywać wod na co czekaliśmy i juz jest 2cm czyli w normie [emoji110][emoji7] jutro kolejna kontrola, maluchy daja się coraz bardziej we znaki a mama zaczyna buszowanie na wyprzedazach i kompletowanie wyprawki [emoji1]U nas polowa 22tyg i 10kg na plusie trzymam kciuki za Was wszystkie [emoji110][emoji110] aby ten nowy rok był tym rokiem kiedy zobaczycie 2 piekne kreski na testach a pozniej bijace serduszka na badaniach a na koncu przytulicie Wasze kruszynki [emoji179][emoji7][emoji8] Ja juz na sama myśl o utracie brzuszka się smuce ale jeszcze troszkę czasu z nim spędzę [emoji179] a to moj brzunio który kocham tak samo mocno jak i jego zawartość [emoji7]
1483397218-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Zosiu super ze wszystko się udało ❤❤❤
Bunio śliczny,odzywaj się czasem.
Jak ten czas szybko leci u Ciebie już połowa u mnie 12 tc.
Ściskam Was mocno.
Miłego dnia wszystkim !

Trzymamy kciuki za wspaniałe widoki w czasie wizyt i za same dobre wiadomości!!
Życzymy cierpliwości dla wszystkich oczekujących na wyniki i wizyty.

[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]nie puszczamy za wgryzanie sie kropkow w nowe 9 miesięczne domki mamuś :* [emoji173]

Już styczeń - kobietki, to będzie nasz rok. Niech przyniesie kolejne ciąże! Ruszamy do boju po nasze szczęścia.
Rok 2016 zakonczony pozytywnymi wiadomościami :) :) forum odczarowane :) ciąg dalszy pozytywnych wiadomości :yes::yes::yes:;):)
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą :):*
Styczeń
Shake it up baby, twist and shout :)
Bedzie sie działo

03.01 - ambicja1987 - wizyta serduszkowa [emoji173][emoji173][emoji173]
03.01 - rybka14 - wizyta u gin prowadzącego ciążę

05.01 - rustynka - badania prenatalne 1
05.01 - jo_asia79 - punkcja
07.01 - jo_asia79 - transfer
09.01 - asiex - wizyta u gin prowadzącego ciążę
09.01 - kreatola - wizyta kontrolna w instytucie badań prenatalnych
09.01 - liczka - wizyta przed crio
09.01 - bonia86 - betowanie 1
09.01 - jogo - usg pęcherzykowe
10.01 - jeera86 - początek stymulacji
11.01 - Maddi@ - wizyta u gin prowadzącego ciążę
12.01 - kreatola - wizyta u gin prowadzącej ciążę
12.01 - kropelka30 - USG
20.01 - husann - wizyta u gin prowadzącego ciążę
26.01 - mawila - badanie prenatalne 1

06.02 - ema51 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
10.02 - Maryn123 - pierwsza wizyta przed podejściem
17.02 - Peugeotka36 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
14.04 - Peugeotka36 - termin cc
18.06 - kreatola - termin porodu
10.07 - Maddie@ - termin porodu

Skontrolujcie kalendarz, gdzie którą dopisać :)

;) :D8-)
[emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny powodzenia na wizytach :)
pieknych widoczkow i samych najlepszych wiadomosci :)

U nas zima wrocila. Mogla wczesniej przyjsc na swieta.
Ide prasowac obros troche odkurze bo dzis mam kolede

Do góry