reklama
BeataWarszawa
Fanka BB :)
Kurcze aż tak źle poszło???Szkoda gadać, mąż właśnie się z domu wyprowadził cudowny nowy rok
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
No coś ty???! Emocje wzięły górę poczekaj daj mu czas na przemyślenia . I wróć do tematu na spokojnie.Szkoda gadać, mąż właśnie się z domu wyprowadził cudowny nowy rok
Dziewczyny ja na sylwestra powtórzyłam test czy czasem kreska nie jaśnieje ale na szczęście jest piękna i wyraźna . Aczkolwiek miałam silny ból brzucha wczoraj i wzięłam 2 nospy. Teraz jestem przerażona i wczuwam sie w każdy ból oby do 9 stycznia ( mam usg)
BeataWarszawa
Bóle brzucha na początku też miałam. Wiesz jednak sobie maleństwo musi zrobić posłanie na 9 miesięcyNo coś ty???! Emocje wzięły górę poczekaj daj mu czas na przemyślenia . I wróć do tematu na spokojnie.
Dziewczyny ja na sylwestra powtórzyłam test czy czasem kreska nie jaśnieje ale na szczęście jest piękna i wyraźna . Aczkolwiek miałam silny ból brzucha wczoraj i wzięłam 2 nospy. Teraz jestem przerażona i wczuwam sie w każdy ból oby do 9 stycznia ( mam usg)
Mi lekarz powiedział,że dopóki nie ma krwawienia to nie należy się martwić na zapas
Będzie dobrze a na usg będzie piękne [emoji178][emoji178][emoji178][emoji178][emoji178]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Rustynka
Hej serducha w Nowym już roku 2017!!!!❤❤❤
Dla mnie rok 2016 był jednym z lepszych jakie dane było mi przeżyć pod względem zawodowym jak i prywatnym. Ale to nie znaczy że 2017 ma być gorszy ❤ Życzę Wam aby rok 2017 był dla Was rokiem wyjątkowym aby spełniły się marzenia nie spełnione w 2016!!!
Dla mnie rok 2016 był jednym z lepszych jakie dane było mi przeżyć pod względem zawodowym jak i prywatnym. Ale to nie znaczy że 2017 ma być gorszy ❤ Życzę Wam aby rok 2017 był dla Was rokiem wyjątkowym aby spełniły się marzenia nie spełnione w 2016!!!
Ropuszka666
Witam wszystkie przyszłe Mamy w Nowym Roku i życzę zdrówka bo to najważniejsze i spełnienia waszych najwiekszych marzeń [emoji8] Ps. My już z partnerem i nasza buldożką jesteśmy w hotel w Białymstoku i czekamy na jutro... za drugim razem faktycznie jest inaczej,napewno spokojniej mniej nerwów. Mam nadziej ze ten rok będzie niezwykły [emoji3][emoji3][emoji3]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
balątko
<tuli>Szkoda gadać, mąż właśnie się z domu wyprowadził cudowny nowy rok
reklama
<tuli>
Balątko jak się czujesz? Jakieś szczególne samopoczucie?
Podziel się: