reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

I jak tam Kochane samopoczucie w Nowym Roku?
Ja odpoczywam... Dziś mija 5dpt boli mnie czasem dół brzucha....i bardzo mam twardy dół brzucha i brzuch mi wywaliło :frown:

reklama
Szkoda gadać, mąż właśnie się z domu wyprowadził cudowny nowy rok
No coś ty???! Emocje wzięły górę :( poczekaj daj mu czas na przemyślenia . I wróć do tematu na spokojnie.
Dziewczyny ja na sylwestra powtórzyłam test czy czasem kreska nie jaśnieje ale na szczęście jest piękna i wyraźna . Aczkolwiek miałam silny ból brzucha wczoraj i wzięłam 2 nospy. Teraz jestem przerażona i wczuwam sie w każdy ból :( oby do 9 stycznia ( mam usg)

No coś ty???! Emocje wzięły górę :( poczekaj daj mu czas na przemyślenia . I wróć do tematu na spokojnie.
Dziewczyny ja na sylwestra powtórzyłam test czy czasem kreska nie jaśnieje ale na szczęście jest piękna i wyraźna . Aczkolwiek miałam silny ból brzucha wczoraj i wzięłam 2 nospy. Teraz jestem przerażona i wczuwam sie w każdy ból :( oby do 9 stycznia ( mam usg)
Bóle brzucha na początku też miałam. Wiesz jednak sobie maleństwo musi zrobić posłanie na 9 miesięcy ;)
Mi lekarz powiedział,że dopóki nie ma krwawienia to nie należy się martwić na zapas :)
Będzie dobrze a na usg będzie piękne [emoji178][emoji178][emoji178][emoji178][emoji178]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej serducha w Nowym już roku 2017!!!!❤❤❤
Dla mnie rok 2016 był jednym z lepszych jakie dane było mi przeżyć pod względem zawodowym jak i prywatnym. Ale to nie znaczy że 2017 ma być gorszy ❤ Życzę Wam aby rok 2017 był dla Was rokiem wyjątkowym aby spełniły się marzenia nie spełnione w 2016!!!

Witam wszystkie przyszłe Mamy w Nowym Roku i życzę zdrówka bo to najważniejsze i spełnienia waszych najwiekszych marzeń [emoji8] Ps. My już z partnerem i nasza buldożką jesteśmy w hotel w Białymstoku i czekamy na jutro... za drugim razem faktycznie jest inaczej,napewno spokojniej mniej nerwów. Mam nadziej ze ten rok będzie niezwykły [emoji3][emoji3][emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Roksi mam nadzieje że jakoś uda wam się wszystko poukładać. Trzymam kciuki abyście sie porozumieli. Walka o upragnione dziecko jest trudna dla każdego małżeństwa, mam nadzieję że razem prztrwacie.

reklama
Do góry