reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kochane życzę Wam wszystkim Szczęsliwego Nowego Roku pełnego zdrowia radości miłości i uśmiechu spełnienia marzeń. A w szczególności tego najważniejszego marzenia bycia mamą tego Sobie i Wam życzę najbardziej :*
Wszystkim zaciążonym koleżankom spokojnych ciąż :*
Przede wszystkim lepszego od poprzedniego pełnego dobrych szczesliwych chwil.
Nowy 2017 Rok będzie nasz i kazda pokolei zajdzie w ciążę :) :*

reklama
Kobietki życzę Wam wspaniałej zabawy sylwestrowej, a w Nowym Roku spełnienia wszystkich marzeń!
Wszystkim tym, którym sie udało życzę zdrowia i spokoju a tym, ktore próbują życzę nadziei i uporu.
Los sie w koncu uśmiechnie do każdej z nas, bo złe chwile mają to do siebie ze w koncu mijają.
Uściski ogromne ode mnie i mojej 10 tygodniowej pesteczki :blink:;)

Miałam wczoraj usg genetyczne pisze dopiero dziś bo wróciłam bardzo późno do domu.Więc tak dziecię moje zdrowe na tym etapie ciąży powiedział lekarz. Ma całe 6 cm machalo nóżkami i rączkami gimnasyke sobie urzadzalo w tym czasie.Jeszcze muszę poczekać na wynik testu pappa będzie w przyszłym tygodniu.Patrzyłam na ten ekran jak lekarz robił pomiary i nie wierzyłam że to moje maleństwo. Zobacz załącznik 789506

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
Przepiękny! ^^'

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry