reklama
asiex
Fanka BB :)
Dziewczyny wszystkiego najlepszego w nowym roku! Oby każdy transfer zakończył się sukcesem i abyśmy wszystkie mogły przytulać swoje dzieci w 2017!
Ja przez tą długie siedzenie ze znajomymi nie wstałam dziś na poranną dawkę luteiny i wzięłam ją 2,5h po czasie. Mam nadzieję, że nie zaszkodzę tym maleństwu
Ja przez tą długie siedzenie ze znajomymi nie wstałam dziś na poranną dawkę luteiny i wzięłam ją 2,5h po czasie. Mam nadzieję, że nie zaszkodzę tym maleństwu
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Dziewczyny wszystkiego najlepszego w nowym roku! Oby każdy transfer zakończył się sukcesem i abyśmy wszystkie mogły przytulać swoje dzieci w 2017!
Nic sie nie stanie ,czasem w niedziele budzilam sie pozniej kolo 10 i wtedy bralam progesteron bo zazwyczaj bralam 400 mg rano o 7:00 czopek i 400 mg przed spaniem drugi czopek ( tak do 12 Tyg))
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Tylko paracetamol 500 mg ,i tylko jak cie naprawde boli ze nie umiesz wytrzymac bowiem w ciazy czesto boli glowa
Biore w ostatecznosci a to foto co wysylam dokladnie lekarz mi to tez Powiedzial bo w 1 trymestrze codzien mnie bolala glowa wiec poszlam Po rade do lekarza co I ile brac
Biore w ostatecznosci a to foto co wysylam dokladnie lekarz mi to tez Powiedzial bo w 1 trymestrze codzien mnie bolala glowa wiec poszlam Po rade do lekarza co I ile brac
Bardzo bardzo Ci dziękuję za informacje [emoji8]Tylko paracetamol 500 mg ,i tylko jak cie naprawde boli ze nie umiesz wytrzymac bowiem w ciazy czesto boli glowa
I IVF - mój Bąbelek ma 12 tygodni [emoji173][emoji703][emoji480][emoji304][emoji184][emoji320][emoji322][emoji324][emoji318]
husann
Dziekuje i wzajemnieSzampan dla nas kupiony a maz robi lasagne
Szczesliwego husann I calej reszcie ,nie pisze czego wam zycze bo JuZ wiecie !!
Roksii89
Szkoda gadać, mąż właśnie się z domu wyprowadził cudowny nowy rokJak tam po wczorajszej rozmowie ???
Kropelka30
Asiex ja ostatnio przechodzę sama siebie ze spaniem...i tez przez ostatnich kilka dni prawie nigdy nie wzięłam progesteronu na czas. Biorę 3 razy dziennie ale przesypiam właściwe godziny wzięcia leku.Dziewczyny wszystkiego najlepszego w nowym roku! Oby każdy transfer zakończył się sukcesem i abyśmy wszystkie mogły przytulać swoje dzieci w 2017!
Tez sie troche obawiam ale nie umiem wygrać ze snem, nastawiam budziki których kompletnie nawet nie słyszę.
Usg dopiero za tydzien, mam nadzieje ze wszystko w porządku....:/
reklama
kreatola
Przepraszam, oczywiście zmienię.Kreatola ja mam 02.01. wizytę kwakifikującą do krio, bardzo bym chciała żeby to była wizyta u lekarza prowadzacego ciaze ale niestety :-( Jesli mozesz to proszę zmień to w kalendarzu.
Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: