reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Karol_ka ja mialam dopiero w 8 dniu 5 dniowej blastki implantacje a twoj kropek mlodszy:) ja bym zrobila 12dpt a 14dpt powtorzyla
Rybko, naprawdę tak późno? to jest w ogóle możliwe, że blastka tak długo się błąkała po macicy?:) napiszesz jak wyglądała Twoja beta? przepraszam, że tak wypytuję, ale pierwszy raz spotkałam się z tak późną implantacją blastki :)

Tak myślałam że Mnie zrozumiecie [emoji16][emoji16][emoji16] Ja też dziś żałuję że powiedziałam ale trochę nas sytuacja zmusiła... najlepsze jest to że Moja Zojka buldożka dostała ciążę urojoną i Mój stwierdził że dostała Ja przeze mnie bo czuje ze Ja jestem w ciąży [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] jak wczoraj chciał to powiedziec u weta to myślałam że padnę.Mam jeszcze jedno pytanko czy bierzecie może clexane? Po tych wszystkich zastrzykach to nic złego ale mam okropne zrosty na brzuchu i jak mam się znowu ukluc to na sam widok mówię ajć[emoji58]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja biore clexane chyba od dnia transferu z tego co pamiętam do teraz :/ I musze go brac jeszcze min 3 tygodnie... A jestem juz ponad 6 tygodni po transferze. Lekarz powiedzial ze to zalezy od jajnikow w jakiej sa formie po stymulacji- jak masz powiekszone to niestety trzeba sie ostrzykiwac dalej :)

Rybko, naprawdę tak późno? to jest w ogóle możliwe, że blastka tak długo się błąkała po macicy?:) napiszesz jak wyglądała Twoja beta? przepraszam, że tak wypytuję, ale pierwszy raz spotkałam się z tak późną implantacją blastki :)
Moja blastka była wyjątkowa zdarza się to bardzo bardzo żadko a nawet prawie wcale żeby blastka się podzieliła po transferze tak mi mówiła P. Doktor no moja postanowiła inaczej i tak oto mam dwóch chłopaków ale z jednym łożyskiem a test pierwszy zrobiłam sikanca jak wróciłam do domu z wyjazdu i były dwie krechy z popoludniowego moczu rano 1 beta 13dpt i wynik 1031,72 za dwa dni powtórzyłam i juz byla 2496,44 potem zrobiłam 3 po tygodniu a ze nie mogłam uwierzyć to zrobiłam jeszcze dwa sikance między 1 a 2 beta potem już wizyta zdziwienie mojej lekarki i na monitorze dwa małe bable i dwa pikajace mocno serca

Dzień dobry :) miłego dzionka :) powodzenia na wizytach samych dobrych wiadomości :) trzymam mocno kciuki za bety transfery i wizyty :)

reklama
Do góry