reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Karol_ka ja mialam dopiero w 8 dniu 5 dniowej blastki implantacje a twoj kropek mlodszy:) ja bym zrobila 12dpt a 14dpt powtorzyla
Rybko, naprawdę tak późno? to jest w ogóle możliwe, że blastka tak długo się błąkała po macicy?:) napiszesz jak wyglądała Twoja beta? przepraszam, że tak wypytuję, ale pierwszy raz spotkałam się z tak późną implantacją blastki :)

Tak myślałam że Mnie zrozumiecie [emoji16][emoji16][emoji16] Ja też dziś żałuję że powiedziałam ale trochę nas sytuacja zmusiła... najlepsze jest to że Moja Zojka buldożka dostała ciążę urojoną i Mój stwierdził że dostała Ja przeze mnie bo czuje ze Ja jestem w ciąży [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] jak wczoraj chciał to powiedziec u weta to myślałam że padnę.Mam jeszcze jedno pytanko czy bierzecie może clexane? Po tych wszystkich zastrzykach to nic złego ale mam okropne zrosty na brzuchu i jak mam się znowu ukluc to na sam widok mówię ajć[emoji58]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja biore clexane chyba od dnia transferu z tego co pamiętam do teraz :/ I musze go brac jeszcze min 3 tygodnie... A jestem juz ponad 6 tygodni po transferze. Lekarz powiedzial ze to zalezy od jajnikow w jakiej sa formie po stymulacji- jak masz powiekszone to niestety trzeba sie ostrzykiwac dalej :)

Rybko, naprawdę tak późno? to jest w ogóle możliwe, że blastka tak długo się błąkała po macicy?:) napiszesz jak wyglądała Twoja beta? przepraszam, że tak wypytuję, ale pierwszy raz spotkałam się z tak późną implantacją blastki :)
Moja blastka była wyjątkowa zdarza się to bardzo bardzo żadko a nawet prawie wcale żeby blastka się podzieliła po transferze tak mi mówiła P. Doktor no moja postanowiła inaczej i tak oto mam dwóch chłopaków ale z jednym łożyskiem a test pierwszy zrobiłam sikanca jak wróciłam do domu z wyjazdu i były dwie krechy z popoludniowego moczu rano 1 beta 13dpt i wynik 1031,72 za dwa dni powtórzyłam i juz byla 2496,44 potem zrobiłam 3 po tygodniu a ze nie mogłam uwierzyć to zrobiłam jeszcze dwa sikance między 1 a 2 beta potem już wizyta zdziwienie mojej lekarki i na monitorze dwa małe bable i dwa pikajace mocno serca

Dzień dobry :) miłego dzionka :) powodzenia na wizytach samych dobrych wiadomości :) trzymam mocno kciuki za bety transfery i wizyty :)

reklama
Do góry