reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Koniczynko, nie sugeruj się teraz wynikiem TSH. Mój lekarz powiedział, że zastrzyki (zwłaszcza gonapeptyl) zaklamuje wynik. Badanie trzeba zrobić zanim zaczniesz je brać, potem są niewiarygodne.
Na wszelki wypadek zrobiłam badanie przed samą punkcją i TSH faktycznie mi skoczyło. Drugie zrobiłam przy becie i było takie, jak przed gonapeptylem. Nie zwiększałabym dawki na Twoim miejscu.

Powodzenia dzisiaj, dziewczyny :)
Mnie znów dopadł stres, tak już chyba będzie przed każdą wizytą...

reklama
Dzieki dziewczyny za pocieszenie .Powiem wam szczerze że u Mnie to jest prawie 10 lat oczekiwań i porażek .Najgorsze jest że postanowiliśmy że odejdę z firmy na dobre by móc się skupić na ciąży i dziecku a co za tym poszło powiedzieliśmy o in vitro wszystkim najbliższym... codziennie mam milion smsów i tel. Z pytaniem i jak ??? Fajnie ze się cieszą ale Ja już mam dość tej presji a Moja teściowa to przechodzi sama siebie swoim zachowaniem . Wczoraj nie wytrzymałam i dostałam takiego ataku płaczu że jak zadzwoniła to się wydarłam że brzuch Mnie boli i dostanę okres i nie chce z nią rozmawiać. Dziś Mi trochę głupio ale już mam naprawdę dość tej nadgorliwosci !! Nie wiem jak to u was wygląda ale może u was trochę zrozumienia znajdę bo przechodzic ie to co Ja . [emoji4][emoji4]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Moze tesciowa sie martwi...chce jak najlepiej napewno...moja miala to w dupie wszystko...jak dowiedziala sie ze jestem w ciazy to wyslala mi smsa...gratuluje...
Ani nadgorliwosc ani olewka nie sa dobre...

Tak myślałam że Mnie zrozumiecie [emoji16][emoji16][emoji16] Ja też dziś żałuję że powiedziałam ale trochę nas sytuacja zmusiła... najlepsze jest to że Moja Zojka buldożka dostała ciążę urojoną i Mój stwierdził że dostała Ja przeze mnie bo czuje ze Ja jestem w ciąży [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] jak wczoraj chciał to powiedziec u weta to myślałam że padnę.Mam jeszcze jedno pytanko czy bierzecie może clexane? Po tych wszystkich zastrzykach to nic złego ale mam okropne zrosty na brzuchu i jak mam się znowu ukluc to na sam widok mówię ajć[emoji58]

Hej dziewczyny. Powodzenia dzisiaj!! &&&&&&&&&&
Ja siedze i wpatruje sie w telefon, maja dzwonic z kliniki o ktorej i czy w ogole bedzie transfer.
Ale mam stresa.Masakra.

Moze tesciowa sie martwi...chce jak najlepiej napewno...moja miala to w dupie wszystko...jak dowiedziala sie ze jestem w ciazy to wyslala mi smsa...gratuluje...
Ani nadgorliwosc ani olewka nie sa dobre...
Kurcze tylko widzisz Ja bym może wolała żeby miała to w d. bo jej niestety to chodzi tylko o wnuka bo ma jednego syna. Ona niestety pamięta o Mnie tylko do okresu bo jak dostanę to już się kończą obiadki i tel. i daje mi mega odczuć kolejne rozczarowanie... więc nie wiem sama co lepsze

Hej dziewczyny dziś jest 10dpt i od trzech dni mam okropne bole ciągnięcia w dół tak podobnie jak na okres do tego przestały mnie już tak piersi boleć choć dalej są duże. Oczywiście w głowie jaknajczarniejsze myśli ale czy któraś tak miała a się udało? Miłego dnia :)

Ciągnące bóle miałam od 8 dpt a 11 dpt moja beta 653 więc to dobry obiaw. Piersi nie bolą mnie wcale.

Kreatola przesylam ci troche sniegu. Ale naprawde napadalo tego sniegu M musial odsniezac podworko
20161110_092021.jpg

Załączniki

• 20161110_092021.jpg
    20161110_092021.jpg
    581,9 KB · Wyświetleń: 570
reklama
Kurcze tylko widzisz Ja bym może wolała żeby miała to w d. bo jej niestety to chodzi tylko o wnuka bo ma jednego syna. Ona niestety pamięta o Mnie tylko do okresu bo jak dostanę to już się kończą obiadki i tel. i daje mi mega odczuć kolejne rozczarowanie... więc nie wiem sama co lepsze
Najlepsze jest to co dla ciebie jest najlepsze...jak cie wkurza to ogranicz z nia kontakt...twoje samopoczucie psychiczne jest najwazniejsze

Do góry