reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Trzymamy kciuki za bety na wysokości, owocne wizyty, udany transfer i za same dobre wiadomości.
Łączymy się w żalu z AniąCh, która przeżywa niewyobrażalną tragedię... Wysyłamy moc ciepła i samych pozytywnych myśli.

✊✊✊✊nie puszczamy za wgryzanie sie kropkow w nowe 9 miesieczne domki mamus :* ❤

Już listopad - kobietki, to bedzie nasza jesien. Niech bedzie szczesliwsza od lata :biggrin2::tak: owocna w kolejne ciaze ruszamy do boju po nasze szczescia
Pazdziernik zakonczony pozytywnymi betami :) :) forum odczarowane :) ciąg dalszy pozytywnych wiadomości :yes::yes::yes:;):)
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie najwiekszego marzenia kazdej z nas bycia mamą :):*
  • Trzymamy kciuki za dziewczynki pisanki oby jak najdluzej zostaly z mamusia

Listopad
Shake it up baby, twist and shout :)
Bedzie sie działo

10:butterfly -wizyta u gin prowadzacego ciążę
10:Agamiz - betowanie 1
10:margaretka35 - transfer
10:Koniczyna82 - wizyta w czasie stymulacji
10:mokate66 - betowanie 2
10:karol_ka - betowanie

11:kreatola -wizyta serduszkowa w klinice ❤❤
11:mawila - usg przed transferem
14:ema51- wizyta w klinice
14:sunrisea - transfer
14: Liczka -wizyta w klinice rozpoczynajaca stymulacje
14:BeataWarszawa - usg serduszkowe❤❤
14:emeczka79 - betowanie
15:malutkikaczorek- betowanie
16:kreatola - wizyta u gin prowadzacej ciążę
16:scarlett86 - wizyta po próbie + nowy plan działania
17:Olusja1987 - termin cc witamy na świecie upragnionego synka
18:Mawila -criotransfer
18:Klarsa - usg serduszkowe ❤❤
20:husan -wizyta u gin prowadzacego ciążę
23:ewelin86 - wizyta u gin prowadzacego ciążę + KTG
24:rybka14 -wizyta u gin prowadzacego ciążę
25:ema51- wizyta u gin prowadzacego ciążę

Grudzień
1:katherina - wizyta u gin prowadzacej ciążę
5: rybka14 - 2 badania prenatalne
7:ema51 - badania prenatalne
16:margaretka35 - usg serduszkowe❤❤
19:ewelin86 - witamy na swiecie ukochanego synka
23:Ewunka -wizyta w drugiej klinice
Skontrolujcie kalendarz, gdzie którą dopisać :)
;) :D8-)
❤❤❤❤❤

reklama
Dziewczyny,powodzenia dziś! [emoji110][emoji110][emoji110]
Ja po wczorajszych wiadomościach nie spalam prawie całą noc :(
Wierze, ze dziś będzie dobry dzień z dużą ilością pozytywnych informacji![emoji110][emoji110][emoji110]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny dziś jest 10dpt i od trzech dni mam okropne bole ciągnięcia w dół tak podobnie jak na okres do tego przestały mnie już tak piersi boleć choć dalej są duże. Oczywiście w głowie jaknajczarniejsze myśli ale czy któraś tak miała a się udało? Miłego dnia :)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny dziś jest 10dpt i od trzech dni mam okropne bole ciągnięcia w dół tak podobnie jak na okres do tego przestały mnie już tak piersi boleć choć dalej są duże. Oczywiście w głowie jaknajczarniejsze myśli ale czy któraś tak miała a się udało? Miłego dnia :)

Nie martw się, mnie też przestały boleć i do tego ten ból jak na okres ... też myślałam że już po wszystkim :) a mimo to dwie kreseczki były :)

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Ropuszko, nie daj się negatywnym myślom.
Mnie brzuch bolał jak na okres z przerwami jeszcze do tego weekendu, teraz pobolewa sporadycznie, a jestem prawie w 8tc. Takie bóle są normalne. A piersi mnie nigdy nie bolały, przy żadnej stymulacji ani ciąży.
Trzymaj się!

reklama
Miłego dnia Kobietki :)
Trzymam mocno [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] za same dobre wiadomości na wizytach, wysokie bety i jeszcze wyższe przyrosty, no i oczywiście za udane transfery!

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry