reklama
Hooope86
Fanka BB :)
Dziewczyny in vitro szczęście z probowki na TVN style ukraińskie wydanie powtorki ale i tak oglądam [emoji28]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Widziałam... Jest tam jeden taki przypadek jak moj. Z wodniakiem jajowodu [emoji849]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ewunka
U mnie takA sa w formie normalnych zastrzykow ?
Dzieki dziewczyny za odpowiedzi ( dalej nie mam opcji "dziekuje ")
Czyli u każdego podobnie - endo zawsze miałam spoko tyle ze te cykle po ciazy kurde no takie krótkie ... Nie karmie od marca wiec sa juz uregulowane i mam nadzieje ze to zaden problem nie bedzie
Czyli u każdego podobnie - endo zawsze miałam spoko tyle ze te cykle po ciazy kurde no takie krótkie ... Nie karmie od marca wiec sa juz uregulowane i mam nadzieje ze to zaden problem nie bedzie
katharina203
A jaka masz dawke? Bo ja mialam 112.5...i do tej pory nie wiem jak to ustawic...tak na okoPoważnie, kazano mi kręcić.... Tak mi wczoraj pielęgniarka kazała...
Będę naciskać [emoji12]
A jaka masz dawke? Bo ja mialam 112.5...i do tej pory nie wiem jak to ustawic...tak na oko
Nie pomogę ja tylko zwykle zastrzyki robiłam ... Ale to nie jak ovitrelle??
iga2421
Dzieki dziewczyny za odpowiedzi ( dalej nie mam opcji "dziekuje ")
Hej Emi.
Co dobrego u was? Ile juz mala ma? To super ze staje juz na nóżkach. Mam nadzieje że uda wam się crio i Emma będzie miała rodzeństwo.
lile
Juz po, 2 serduszka bija :-) jedna krewetka ciut mniejsza, ale moze wyrowna.
reklama
Ewunka
A to nie najpierw się ustawia dawkę. ? A potem naciska guzik. ?
Podziel się: