reklama
Hooope86
Fanka BB :)
Dziewczyny in vitro szczęście z probowki na TVN style ukraińskie wydanie powtorki ale i tak oglądam [emoji28]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Widziałam... Jest tam jeden taki przypadek jak moj. Z wodniakiem jajowodu [emoji849]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ewunka
U mnie takA sa w formie normalnych zastrzykow ?
Dzieki dziewczyny za odpowiedzi ( dalej nie mam opcji "dziekuje ")
Czyli u każdego podobnie - endo zawsze miałam spoko tyle ze te cykle po ciazy kurde no takie krótkie ... Nie karmie od marca wiec sa juz uregulowane i mam nadzieje ze to zaden problem nie bedzie
Czyli u każdego podobnie - endo zawsze miałam spoko tyle ze te cykle po ciazy kurde no takie krótkie ... Nie karmie od marca wiec sa juz uregulowane i mam nadzieje ze to zaden problem nie bedzie
katharina203
A jaka masz dawke? Bo ja mialam 112.5...i do tej pory nie wiem jak to ustawic...tak na okoPoważnie, kazano mi kręcić.... Tak mi wczoraj pielęgniarka kazała...
Będę naciskać [emoji12]
A jaka masz dawke? Bo ja mialam 112.5...i do tej pory nie wiem jak to ustawic...tak na oko![]()
Nie pomogę ja tylko zwykle zastrzyki robiłam ... Ale to nie jak ovitrelle??
iga2421
Dzieki dziewczyny za odpowiedzi ( dalej nie mam opcji "dziekuje ")
Hej Emi.
Co dobrego u was? Ile juz mala ma? To super ze staje juz na nóżkach. Mam nadzieje że uda wam się crio i Emma będzie miała rodzeństwo.
lile
Juz po, 2 serduszka bija :-) jedna krewetka ciut mniejsza, ale moze wyrowna.
reklama
Ewunka
A to nie najpierw się ustawia dawkę. ? A potem naciska guzik. ?
Podziel się: