lile
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Biorę od początku poprzedniej stymulacji. Nie mam problemów z tarczycą, biorę euthyrox w z in vitro.A bierzesz tabletki na tarczycę?
No właśnie lekarz mnie na to uczulał, że gonapeptyl zafałszuje wynik. W sumie niepotrzebnie zrobiłam to badanie, teraz się tylko będę denerwować :-\ja tydzień przed transferem (pod koniec stymulacji) miałam tsh=1, tydzień po transferze miałam tsh=4. Mój lekarz powiedział, że może to być spowodowane stymulacją i nadal mam pozostać przy swojej dawce leków. Ja jednak ciągle się zastanawiam czy mogło to być przyczyną mojego niepowodzenia.
Moim zdaniem tak, możesz odetchnąć
Myslę że bardzo ok
nie denerwuj się tak, 2,95 to nie jest strasznie zły wynik. Mój endokrynolog mówi, że oczywiście najlepiej mieć tsh w okolicy 1, a nawet trochę poniżej, ale ogólnie to przy staraniach najlepiej mieć poniżej 2,5, a w ciąży poniżej 2. Twój wynik przed stymulacją był dobry, niestety stymulacja może trochę namieszać i nie mamy już na to wpływu.Biorę od początku poprzedniej stymulacji. Nie mam problemów z tarczycą, biorę euthyrox w z in vitro.
No właśnie lekarz mnie na to uczulał, że gonapeptyl zafałszuje wynik. W sumie niepotrzebnie zrobiłam to badanie, teraz się tylko będę denerwować :-\
A mnie zrobili Icisi, bo dopytywalam. Męża wyniki są koszmarne, myslalam, że u nich nie ma Imsi . To juz wiem skąd gorsze zarodki. No nic juz po ptakach, jestem zalamana.Gosia - ten scratching w arcie kosztowal mnie raz 100pln a drugi raz ok 200pln wiec nie jest to jakis duzy koszt. Ja robilam to ponad 2 lata temu - wiec moze byc teraz inaczej ale nie sadze by duze zmiany byly
Butterfly - tak, fragmin jest jak clexane. Ja bralam fragmin zawsze, ale clexane jest tez dobre
Ivo - w arcie mialam IMSI.