Jaskolcia
Fanka BB :)
Odpoczywaj z KropusiemMój kropek już ze mną, nie puszczę go przez 9 miesięcy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Odpoczywaj z KropusiemMój kropek już ze mną, nie puszczę go przez 9 miesięcy
Heh heh Martka i co Ty dobrego zrobilas z tych ziemniakow?[emoji6]Ewunka śniłaś mi się odwiedziliście mnie z mężem, miałam w kuchni lóżko, na którym sobie odpoczywałaś, a ja przygotowywałam dla was obiad ale mialam w domu tylko 3 ziemniaki , jeden duuuzy i dwa mniejsze, stwierdziliśmy, ze wystarczy
WitajDziewczyny jestem ze Śląska, po 3 nieudanych procedurach IMSI. W zeszłym tygodniu byliśmy w Białymstoku w Bocianie i Artemidzie. W Bocianie nam się nie spodobało, w Artemidzie byliśmy u dr Zbrocha - bardzo nam się spodobał. Jesteśmy w trakcie decydowania o przeniesieniu się do tej kliniki. Jeśli się zdecydujemy, to w pierwszych dniach września zaczynam długi protokół. Będę potrzebowała noclegu w połowie września na czas stymulacji. Czy macie jakieś namiary? U nas potrzebny jest nocleg z możliwością przyjechania z psem Nie mam go z kim zostawić. Już kota będę musiała komuś podrzucić
Czy któraś z was leczy się u dr Zbrocha? Jakie macie opinie?
W artemidzie nie robia imsi ???Lolitko, a Tobie w jakich klinikach się udało? Raz chyba miałaś Imsi, a w Artemidzie tego nie robią . Nie dostałam clexane i to chyba niedobrze?
Imysle realnie , ze tę moje B to i tak szansy nie mają skoro wcześniej wszystkie , a klapa była.
Dziekuje za info mysle ze duzo w gore nie poszlo a po za tym to tez zalezy od lekarza ile wezmieGosia - ten scratching w arcie kosztowal mnie raz 100pln a drugi raz ok 200pln wiec nie jest to jakis duzy koszt. Ja robilam to ponad 2 lata temu - wiec moze byc teraz inaczej ale nie sadze by duze zmiany byly
Butterfly - tak, fragmin jest jak clexane. Ja bralam fragmin zawsze, ale clexane jest tez dobre
Ivo - w arcie mialam IMSI.
Właśnie, wiem ze mialam jakiś dobry plan, ale się obudziłam i nie wiem co by z tego wyszłoHeh heh Martka i co Ty dobrego zrobilas z tych ziemniakow?[emoji6]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
W artemidzie nie robia imsi ???