reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
U mnie zawsze pierwszym objawem, że nici z tego, był zanik bólu piersi. Dlatego od chwili transferu niemal nieustannie się po nich macałam, żeby kontrolować, czy wszystko gra. Tym razem "siadło" w poniedziałek. We wtorek zrobiłam sikańca, jedna krecha i w zasadzie było pozamiatane. Dzisiejsza beta to już była tylko formalność :)
Mnie piersi mega bolały przed transferem, od razu po przeszło i teraz znowu zaczynają.

No tak przed i po transferze to mozna z nim pogadac ale tak zeby sie spotkac jak u Beaty po 2 tygodniach od transferu to juz takiej mozliwosci nie mamy :)
No to prawda. Szkoda,ze nie dorobiliśmy sie jeszcze 'swojego' embriologa.

Ja od dnia transferu słabo sypiam,co noc śnią mi sie jakieś koszmary A dzisiaj śniło mi sie,ze zrobiłam betę o wyszła 1080 w 7dpt. Jesli sny sie czyta odwrotnie to...

Mnie piersi mega bolały przed transferem, od razu po przeszło i teraz znowu zaczynają.

No to prawda. Szkoda,ze nie dorobiliśmy sie jeszcze 'swojego' embriologa.

Ja od dnia transferu słabo sypiam,co noc śnią mi sie jakieś koszmary A dzisiaj śniło mi sie,ze zrobiłam betę o wyszła 1080 w 7dpt. Jesli sny sie czyta odwrotnie to...
Hehh oby sen sie spelnil :-)

Hej Dziewczyny :)
Mało się odzywam, ale w pracy nie bardzo mam możliwość, bo koleżanka ma stały podgląd na mój monitor, a w domu jak tylko siadam do kompa synek od razu chce Teletubisie :) Ale na bieżąco czytam.
Dzisiaj mam 10 dpt, beta niestety <2. Na szczęście po 6 porażkach (3 transfery i 3 "naturalsy") na tyle znam swój organizm i objawy, że już od kilku dni wiedziałam, że nici z tego. Betę zrobiłam wyłącznie po to, żeby z czystym sumieniem odstawić leki. Teraz w przyszłym cyklu histeroskopia, może tu gdzieś tkwi problem. A zaraz potem powrót do gry, bo na zimowisku jeszcze trzy blastki :)
Czy któraś z Was miała histero? Faktycznie warto robić?
Mokate, bardzo mi przykro, ale cieszę się, że nie składasz broni. Jeszcze będzie pięknie! Ściskam :-*

Pisanka super ze wszystko dobrze ze dzieciaczki maja sie w porzadku. Dalej nie pokazali czy sa chlopcami czy dziewczynkami ?? A powiedz co powiedzial gin na te twoje ostre bole kregoslupa ???
On nawet nie sprawdzał płci :/ powiedział że pp 20 tygodniu. Więc 8 się dowiemy albo dopiero na połówkowych wrrr.. Szyjka długa macica nie reaguje na naciskanie brzucha i nie widział skurczy na usg a wtedy bolal mnie brzuch. Powiedział że teraz już jest czas na wysuniecie mocne macicy do przodu i kręgosłup zmienia swoje położenie woec jeżeli miałam krzywy przed ciaza teraz będę go miała bardziej krzywego :D rozmawiałam z taką dziewczyna w poczekalni i też mówiła że miała takie bóle uciskania i łamania w pol i pp 2 tyg przeszło.. Jeszvze się pomecze i mam nadzieję że będzie dobrze. Od godziny się miotam na łóżku bo boli ale zaraz wybiorę podłogę :)

reklama
Hej! Wczoraj zasnelam dlatego nie odpisalam. Dzis jest 9dpt.
A co do boli piersi to mnie nie bola. Ale nie bolaly mnie tez jak kiedys przez chwile bylam w ciazy wiec nie wiem. Ogolnie nie czuje sie najlepiej. Ale dzis rodzice przyjezdzaja, a nie widzialam ich od dawna wiec troche sie oderwie od zlych mysli.
Powodzenia dzisiaj wszytskim! :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mamusia dobra na wszystko !!! Napewno będzie Ci lżej . Moja przylatuje we wrześniu na stymulację ( zostaje 4 miesiące mówi pomogę Ci na początku ciąży :rolleyes:)

Do góry