reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej! Który dpt? Mnie tez trochę pobolewa, ale jak się gwałtowniej ruszę, np. przy gwałtowniejszym wstawaniu

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej! Wczoraj zasnelam dlatego nie odpisalam. Dzis jest 9dpt.
A co do boli piersi to mnie nie bola. Ale nie bolaly mnie tez jak kiedys przez chwile bylam w ciazy wiec nie wiem. Ogolnie nie czuje sie najlepiej. Ale dzis rodzice przyjezdzaja, a nie widzialam ich od dawna wiec troche sie oderwie od zlych mysli.
Powodzenia dzisiaj wszytskim! :)

Hej! Wczoraj zasnelam dlatego nie odpisalam. Dzis jest 9dpt.
A co do boli piersi to mnie nie bola. Ale nie bolaly mnie tez jak kiedys przez chwile bylam w ciazy wiec nie wiem. Ogolnie nie czuje sie najlepiej. Ale dzis rodzice przyjezdzaja, a nie widzialam ich od dawna wiec troche sie oderwie od zlych mysli.
Powodzenia dzisiaj wszytskim! :)

Juz myslalam ze ze mna cos nie tak bo od kilku dni 19-20 to juz chrapię na kanapie hihi:) to ta pogoda pewnie... ja jestem 3dpt i strasznie bola mnie piersi..nie wiem czy to dobry objaw czy nie...a tak w ogole mialysxie jakies inne objawy ktore potwierdzily poźniej 2 kreski?

Wojewódzki rewela, ale nie ma tej pewności w działaniu co do stymulacji co Zamora. Mimo że jak już pisałam jest on specyficzny, to jednak z nich dwóch na sam etap stymulacji wybrałabym Zamorę, a Wojewódzkiego na transfer :)
Wstępnie zapisałam się do Obuchowskiej,ale może faktycznie w tej sytuacji spróbuję do Zamory.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry