reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Ale za co???
To,że masz sniezynki to super!! Ale to nie znaczy ,że nie masz się czego bać, że spisz spokojnie,że nie targaja Tobą miliony innych (co nie znaczy lepszych czy latwiejszych) emocji !
Na tym forum jesteśmy po to żeby się wspiera ,doradzać sobie a nie krytykować czy wpadzac kogoś w poczucie winy,bo Tobie się udało!
Dziewczyny,na litość boska! Każda z nas tu cierpi,nie jesteśmy tu po to żeby pogadać sobie o pierdolach,tylko o rzeczach które mają niesamowity wpływ na nasze życie!
Nieudane transfery,poronienia,brak mroziakow, łajzy a nie lekarze,problemy finansowe,brak wsparcia rodzin...można wymieniać nasze historie w nieskończoność. Każdej z nas jest ciężko ale tu powinnyśmy się tylko ciągnąć w górę.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzieki Beatko...ja naprawde rozumie te wszystkie z Was ktore przeżywacie np. Kolejna nie udana stymulacje, kolejna nie udana ciaze itd...i bardzo bardzo wam wspòłczije z calego serca...moja historia jest nieco inna...to in vitro jest pierwszym i ostatnim, dlatego wczesniej tak napisalam bo sama w duszy liczylam na ewentualnie wiecej szans...ale NAPRAWDE doceniam to co mam i kazdego dnia za to dziekuje. Za kazda z was z osobna trzymam mocno kciuki i od kiedy znalazlam to forum przywiazalam sie do was i przeztwam razem z wami wszystko to co sie dzieje...jestem mega wdzieczna wszystkim za wsparcie, pomoc i odpowiedzi na moje czasami glupiutkie pytania :)

reklama
Ewunka popłakałam sie ze wzruszenia...to chyba te hormony. Buziak
Jejuniu .....
Bije się ....
Płacze .....
Hihihihi

A kiedy dzień nadchodzi,
Dzień nadchodzi.
Idziemy na jagody,
Na jagody.
A nasze czarne serca,
Czarne serca.
Biją nam radośnie,
Bum tarara bum.
Pójdziem na jagódki, wysmarujem bródki,
Do kosza połowę, a resztę na głowę.
Trochę sobie zjemy, się wysmarujemy
I zatańczymy nowy taniec jagodowy.

Jejuniu .....
Bije się ....
Płacze .....
Hihihihi

A kiedy dzień nadchodzi,
Dzień nadchodzi.
Idziemy na jagody,
Na jagody.
A nasze czarne serca,
Czarne serca.
Biją nam radośnie,
Bum tarara bum.
Pójdziem na jagódki, wysmarujem bródki,
Do kosza połowę, a resztę na głowę.
Trochę sobie zjemy, się wysmarujemy
I zatańczymy nowy taniec jagodowy.
Jestes niesamowita!!!!! Dziękuję :-) :-) bede to dzis spiewala moim jagòdkom :-)

reklama
Do góry