reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Do stymulacji Zamora jest świetny, chociaż specyficzny w podejściu. Obuchowska w porządku, ale podobno Zamora odważniejszy w doborze leków. Niestety musisz się przygotować na to, że stymulacja stymulacją, ale transfer zrobi ten, kto akurat będzie miał okienko. U mnie w sumie 4 transfery i każdy u kogo innego. A ten pierwszy (udany) z ręki Wojewódzkiego. Po transferze położył mi rękę na brzuchu i już wiedziałam, że będzie dobrze :)

Wojewódzki robił mi punkcję - super facet! Z Zamorą miałam tylko raz w zastępstwie wątpliwą przyjemność.
Transfer robiła dr Starosławska.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej! Który dpt? Mnie tez trochę pobolewa, ale jak się gwałtowniej ruszę, np. przy gwałtowniejszym wstawaniu

U mnie zawsze pierwszym objawem, że nici z tego, był zanik bólu piersi. Dlatego od chwili transferu niemal nieustannie się po nich macałam, żeby kontrolować, czy wszystko gra. Tym razem "siadło" w poniedziałek. We wtorek zrobiłam sikańca, jedna krecha i w zasadzie było pozamiatane. Dzisiejsza beta to już była tylko formalność :)

Wojewódzki robił mi punkcję - super facet! Z Zamorą miałam tylko raz w zastępstwie wątpliwą przyjemność.
Transfer robiła dr Starosławska.

Wojewódzki rewela, ale nie ma tej pewności w działaniu co do stymulacji co Zamora. Mimo że jak już pisałam jest on specyficzny, to jednak z nich dwóch na sam etap stymulacji wybrałabym Zamorę, a Wojewódzkiego na transfer :)

Trzymamy kciuki ✊✊✊✊ za dobre wiesci na wizytach

Wakacje w koncu sa wakacje !! :D
Mamy to dzieciaczki przychodza na swiat :*
Bety sa w koncu pozytywne :) :) forum odczarowane :) :D
Lipiec bedzie jeszcze bardziej szczesliwy niz czerwiec :) ;)

Trzymamy kciuki za dzieciaczki madziongi

Do zbycia marvelon 17 szt jesli ktos potrzebuje marzen88 z checią sie pozbedzie :)

15:N@t@li@89 - wizyta w nowej klinice i nowy plan dzialania
15:marzen- wizyta przed teansferem

17:husan- kontrola przed criotransferem
18: natula - betowanie 1
18:katherina203- kontrola w trakcie stymulacji
19: kilosierra- betowanie 1
20:nieagatka - betowanie 1
21: eve87- betowanie 1
22:anika11 -wizyta u gin prowadzącego ciążę
23:jagodaaga- betowanie 1
25: lile- kontrola w trakcie stymulacji
25:koralik83 - wizyta kontrlna przed stymulacja
25: Natalii5- wizyta u nowego gin
26:ewelin86 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
27:Nikaaa - na świecie pojawia się ukochany synuś

Sierpień
4: MartiniM - wizyta u gin prowadzacego ciążę
8: pisanka89- kontrola u gin prowadzącego ciążę
31: Ewunka - wizyta kontrolna przed

Wrzesień
Shake it up baby, twist and shout :)
Bedzie sie dzialo tej jesieni :)

Ewunka -rozpoczecie stymulacji
gosia321- rozpoczecie stymulacji
Falka- rozpoczecue stymulacji
BeataWarszawa - rozpoczecie stymulacji

Skontrolujcie kalendarz gdzie którą dopisac :)
;):D
♡♡♡♡♡[/QUOTE]

Mokate strasznie mi przykro ze sie nie udalo tule mocno. Zrob badania zbierz sily i ruszaj po mrozaki masz szczescie ze je masz :) ja musze zaczynac od poczatku

Dobra jestem. Norma u lekarza 2 h opóźnienia a dzisiaj było dłużej. Wszystko ok szyjka z 3,6 wydluzyla się na 4,8 jakimś cudem więc jest super :) może przez to że odpoczywam więcej :) nasteona wizyta 8 sierpnia a w połowie jakoś pewnie polowkowr ale to umowi mnie 8 :) dobranoc laski :*
Pisanka super ze wszystko dobrze ze dzieciaczki maja sie w porzadku. Dalej nie pokazali czy sa chlopcami czy dziewczynkami ?? A powiedz co powiedzial gin na te twoje ostre bole kregoslupa ???

Tak mnie normalnie wieczorem zmulilo ze dopiero sie obudzilam i stwierdzilam ze nadrobie was w nocy bo w pracy nie bede miala jak :)

reklama
Do góry