reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Natalia, powodzenia z nowym lekarzem! Daj koniecznie znać, jak poszło :)

Marzen, bociany to bardzo dobry znak :)

Ewunka, słoneczka Ci zazdroszczę. Uwielbiam słońce :)

Ja się wczoraj fatalnie czułam. Okropnie bolało mnie podbrzusze, aż promieniowało do pleców. Do tego doszło mnóstwo śluzu z krwią :-/ Nie wiem, co się ze mną dzieje. Dobrze, że miałam wczoraj tę wizytę, bo odchodziłabym od zmysłów. Marvelon tym razem zupełnie inaczej na mnie działa :( Możliwe, że będę musiała wziąć ok. 30 tabletek zamiast 21. Jeśli cały czas tak będzie, to zgłupieję :(
W poniedziałek mam wizytę u ginekologa - endokrynologa z moimi wynikami badań (Gosia, możesz mnie wpisać, bo jakoś mi dziwnie,że zniknęłam z kalendarza, łatwiej mi się wtedy odlicza :) ), poproszę ją też, żeby zerknęła na te moje jajniki przy okazji.

Miłego dnia, dziewczyny przy tej kiepskiej aurze! :)

Ja się wczoraj fatalnie czułam. Okropnie bolało mnie podbrzusze, aż promieniowało do pleców. Do tego doszło mnóstwo śluzu z krwią :-/ Nie wiem, co się ze mną dzieje. Dobrze, że miałam wczoraj tę wizytę, bo odchodziłabym od zmysłów. Marvelon tym razem zupełnie inaczej na mnie działa :( Możliwe, że będę musiała wziąć ok. 30 tabletek zamiast 21. Jeśli cały czas tak będzie, to zgłupieję :(
W poniedziałek mam wizytę u ginekologa - endokrynologa z moimi wynikami badań (Gosia, możesz mnie wpisać, bo jakoś mi dziwnie,że zniknęłam z kalendarza, łatwiej mi się wtedy odlicza :) ), poproszę ją też, żeby zerknęła na te moje jajniki przy okazji.

Tez Lubie słońce nawet bardzo :biggrin2::biggrin2:
Byliśmy w biurze podróży w poszukiwaniu wakacji. .....
Mówię do pani żeby sprawdziła Lanzarote pani zaczyna od pogody jest tam 18 -24 stopnie na co mąż odpada żona zmarznie :laugh2::laugh2:

Jagodaaga, co Ty tu widzisz niezbyt mądrego? Bo nie bardzo rozumiem....

Ewunka taka mam nadzieje, choc boje sie, ze jak sie nie uda to im zepsuje wakacje moim nastrojem, no ale coz. ALanzarote jest super! Polecam, bylam w kwietniu - 26C idelana temp do opalania, a wyspa wyglda jak z innego swiata. No i tanio jest [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wiem doceniam naprawde, bije sie mocno w pierś, ze tak napisalam:( wybaczcie prosze
Ale za co???
To,że masz sniezynki to super!! Ale to nie znaczy ,że nie masz się czego bać, że spisz spokojnie,że nie targaja Tobą miliony innych (co nie znaczy lepszych czy latwiejszych) emocji !
Na tym forum jesteśmy po to żeby się wspiera ,doradzać sobie a nie krytykować czy wpadzac kogoś w poczucie winy,bo Tobie się udało!
Dziewczyny,na litość boska! Każda z nas tu cierpi,nie jesteśmy tu po to żeby pogadać sobie o pierdolach,tylko o rzeczach które mają niesamowity wpływ na nasze życie!
Nieudane transfery,poronienia,brak mroziakow, łajzy a nie lekarze,problemy finansowe,brak wsparcia rodzin...można wymieniać nasze historie w nieskończoność. Każdej z nas jest ciężko ale tu powinnyśmy się tylko ciągnąć w górę.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry