Ewunka
Fanka BB :)
Powiedziałaś 1 by do mnie zajrzał. ?Jadłam śniadanie i 5 bocianów przeleciało nad podwórkiem
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powiedziałaś 1 by do mnie zajrzał. ?Jadłam śniadanie i 5 bocianów przeleciało nad podwórkiem
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Jesteś w gronie nielicznych co mają sniezynke . Nie chcesz wiedzieć co czuje kobieta która po 2 stymulacjiach nie ma nawet zarodka. .....Trzymam mocno mocno!!
Do mnie wczoraj dzwonil w 6dp punkcji...tylko jeden blastek do zamrozenia troche mało..
Tez Lubie słońce nawet bardzoNatalia, powodzenia z nowym lekarzem! Daj koniecznie znać, jak poszło
Marzen, bociany to bardzo dobry znak
Ewunka, słoneczka Ci zazdroszczę. Uwielbiam słońce
Ja się wczoraj fatalnie czułam. Okropnie bolało mnie podbrzusze, aż promieniowało do pleców. Do tego doszło mnóstwo śluzu z krwią :-/ Nie wiem, co się ze mną dzieje. Dobrze, że miałam wczoraj tę wizytę, bo odchodziłabym od zmysłów. Marvelon tym razem zupełnie inaczej na mnie działa Możliwe, że będę musiała wziąć ok. 30 tabletek zamiast 21. Jeśli cały czas tak będzie, to zgłupieję
W poniedziałek mam wizytę u ginekologa - endokrynologa z moimi wynikami badań (Gosia, możesz mnie wpisać, bo jakoś mi dziwnie,że zniknęłam z kalendarza, łatwiej mi się wtedy odlicza ), poproszę ją też, żeby zerknęła na te moje jajniki przy okazji.
Miłego dnia, dziewczyny przy tej kiepskiej aurze!
Wiem doceniam naprawde, bije sie mocno w pierś, ze tak napisalam wybaczcie proszeJesteś w gronie nielicznych co mają sniezynke . Nie chcesz wiedzieć co czuje kobieta która po 2 stymulacjiach nie ma nawet zarodka. .....
Doceń to co masz !
Natalia, powodzenia z nowym lekarzem! Daj koniecznie znać, jak poszło
Marzen, bociany to bardzo dobry znak
Ewunka, słoneczka Ci zazdroszczę. Uwielbiam słońce
Ja się wczoraj fatalnie czułam. Okropnie bolało mnie podbrzusze, aż promieniowało do pleców. Do tego doszło mnóstwo śluzu z krwią :-/ Nie wiem, co się ze mną dzieje. Dobrze, że miałam wczoraj tę wizytę, bo odchodziłabym od zmysłów. Marvelon tym razem zupełnie inaczej na mnie działa Możliwe, że będę musiała wziąć ok. 30 tabletek zamiast 21. Jeśli cały czas tak będzie, to zgłupieję
W poniedziałek mam wizytę u ginekologa - endokrynologa z moimi wynikami badań (Gosia, możesz mnie wpisać, bo jakoś mi dziwnie,że zniknęłam z kalendarza, łatwiej mi się wtedy odlicza ), poproszę ją też, żeby zerknęła na te moje jajniki przy okazji.
Miłego dnia, dziewczyny przy tej kiepskiej aurze!
Ze nie piwinnam marudzic , bo niektore z was sa w gorszej sytuacja a ja tu wyjeżdżam z jakis rOzczarowaniem...niewazne...zapomnijmyJagodaaga, co Ty tu widzisz niezbyt mądrego? Bo nie bardzo rozumiem....
Ale za co???Wiem doceniam naprawde, bije sie mocno w pierś, ze tak napisalam wybaczcie prosze