reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
NAJCZĘSCIEJ STOSOWANE PREPARATY GONADOTROPIN
GONDADOTROPINY NAZWA BIOCHEMICZNA NAZWA HANDLOWA FSH REKOMBINOWANA FOLIKULOTROPINA α GONAL F REKOMBINOWANA FOLIKULOTROPINA β PUREGON WYSOKOOCZYSZCZONA UROFOLITROPINA FOSTIMON WYSOKOOCZYSZCZONA UROFOLITROPINA BRAVELLE AKTYWNOŚĆ FSH I LH WYSOKOOCYSZCZONA LUDZKA GONADOTROPINA MENOPAUZALNA (hMG – human Menopausal Gonadotropin) MENOPUR MERIONAL REKOMBINOWANA FOLIKULOTROPINA α i REKOMBINOWANA LUTROPINA α PERGOVERIS

4

dziewczyny dzien dobry :) powodzenia dzisiaj :)
Kiedyś pisałyście o wakacjach w Rewalu, macie może jakieś osrodki sprawdzone gdzie mozna z pieskiem.

NAJCZĘSCIEJ STOSOWANE PREPARATY GONADOTROPIN
GONDADOTROPINY NAZWA BIOCHEMICZNA NAZWA HANDLOWA FSH REKOMBINOWANA FOLIKULOTROPINA α GONAL F REKOMBINOWANA FOLIKULOTROPINA β PUREGON WYSOKOOCZYSZCZONA UROFOLITROPINA FOSTIMON WYSOKOOCZYSZCZONA UROFOLITROPINA BRAVELLE AKTYWNOŚĆ FSH I LH WYSOKOOCYSZCZONA LUDZKA GONADOTROPINA MENOPAUZALNA (hMG – human Menopausal Gonadotropin) MENOPUR MERIONAL REKOMBINOWANA FOLIKULOTROPINA α i REKOMBINOWANA LUTROPINA α PERGOVERIS

4

nic nie rozumiem :)

a jakie dawki otrzymywałaś i ile ? ja mam bez refundacji 100% płatne
Kasia ale ja też robie całą procedurę prywatnie, dostałam receptę i tez byłam przygotowana, że mnie skasuja z kilkaset złotych lub więcej. Mocno się zdziwiłam jak za zestaw z penem zapłaciłam 75 zł (znalazłam paragon :) ).
Ja miałam dawkę 200

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie cały czas korci zeby za godzinke podejrzec wynik, ostatnio koło 11 juz był, ale z drugiej strony wtedy juz bedzie wszystko jasne i pewne, strasznie sie zaczynam denerwowac.
Ja za 2 godziny pewnie pojadę po wyniki. I tak już nic nie zmienię, co ma być to będzie.. trudno... zrobię sobie teraz przerwę na wakacje i od pewnie końca sierpnia pojadę po moje 3 mrozaczki :)
Będzie dobrze u Ciebie , zobaczysz...

reklama
Do góry