reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Z tą refundacją jest tak, że część jest refundowana tylko i wyłącznie do in vitro a przy zwykłej stymulacji owulacji pełnopłatna, część na refundację nie tylko pod ivf (w tym mój fostimon) - z tym że czasem dostaję receptę na pełnopłatny a czasem z refundacją, zawsze jest ten element zaskoczenia przy kasie :p

Ja już mam wyniki bety poniżej 1 czyli kolejna masakra. Łzy same lecą......Truskawka 89 trzymam za Ciebie kciuki, mam nadzieję że będzie u Ciebie beta wysoka..
Robię przerwę na 2 miesiące a potem 5 transfer...

Z tą refundacją jest tak, że część jest refundowana tylko i wyłącznie do in vitro a przy zwykłej stymulacji owulacji pełnopłatna, część na refundację nie tylko pod ivf (w tym mój fostimon) - z tym że czasem dostaję receptę na pełnopłatny a czasem z refundacją, zawsze jest ten element zaskoczenia przy kasie :p
Dokładnie czytałam to już 100 razy ze ten sam pacjent za te same leki płaci różnie. ..... zależy jak tam doktorek znaczek postawi .
Ale stymulacja do in vitro pełna procedura z tego co tu dziewczyny pisały to 15 -25 tys . Zależy od dawki badań i lekarza ile i kiedy da zniżki :laugh2:

reklama
Do góry