reklama
lile
Fanka BB :)
Z tą refundacją jest tak, że część jest refundowana tylko i wyłącznie do in vitro a przy zwykłej stymulacji owulacji pełnopłatna, część na refundację nie tylko pod ivf (w tym mój fostimon) - z tym że czasem dostaję receptę na pełnopłatny a czasem z refundacją, zawsze jest ten element zaskoczenia przy kasie
katharina203
Dokladnie...rrfundacja jest przy in vitro a nie przy iui chociazby..Może dlatego, że Ty podchodziłaś do in vitro, a tu faktycznie nawet przy komercyjnym leczeniu przysługiwały 3 refundacje leków. Z tego,co rozumiem Kasia nie jest jeszcze zakwalifikowana do in vitro, tylko walczy o pęcherzyki. Może dlatego nie ma refundacji?
Ewunka
Dokładnie czytałam to już 100 razy ze ten sam pacjent za te same leki płaci różnie. ..... zależy jak tam doktorek znaczek postawi .Z tą refundacją jest tak, że część jest refundowana tylko i wyłącznie do in vitro a przy zwykłej stymulacji owulacji pełnopłatna, część na refundację nie tylko pod ivf (w tym mój fostimon) - z tym że czasem dostaję receptę na pełnopłatny a czasem z refundacją, zawsze jest ten element zaskoczenia przy kasie
Ale stymulacja do in vitro pełna procedura z tego co tu dziewczyny pisały to 15 -25 tys . Zależy od dawki badań i lekarza ile i kiedy da zniżki
Ewunka
Przykro mi .Ja już mam wyniki bety poniżej 1 czyli kolejna masakra. Łzy same lecą......Truskawka 89 trzymam za Ciebie kciuki, mam nadzieję że będzie u Ciebie beta wysoka..
Robię przerwę na 2 miesiące a potem 5 transfer...
Dobrze ze jest jeszcze szansa jest po kogo wracać .Zawsze to trochę lżej. .......
gosia321
To jest twoj dzieńNie dziękuję
Miłego dnia dla wszystkich
Niech to będzie dobry dzień
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
BeataWarszawa
Strasznie mi przykro :'(Ja już mam wyniki bety poniżej 1 czyli kolejna masakra. Łzy same lecą......Truskawka 89 trzymam za Ciebie kciuki, mam nadzieję że będzie u Ciebie beta wysoka..
Robię przerwę na 2 miesiące a potem 5 transfer...
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Może kiedyś i mi się uda, na razie nie mam siły ani kasy.....
reklama
Podziel się: