Ja szłam długim zrobiłam 65 zastrzykow masakra ale mam dwie balastusie zamrożone i bardzo na nie liczę więc mam nadzieję ze było warto... Ja też trzymam kciuki za Twoja owocna stymulacje .Ja czekam na @ i zaczynam stymulacje. Mam nadzieje ze bedzie bardziej owocna niz poprzednia i tym razem ide krotkim protokolem. Powodzenia trzymam kciuki
reklama
gosia321
Fanka BB :)
I po kolejnym zastrzyku juz nie mam gdzie sie wbijac
Powiedzcie mi czy nie mialyscie tak ze strzykawki dolaczone do menopuru mialy tepe igly bo normalnie ciezko nam sie przebic przez skore i zastanawiam sie czy nie isc jutro do apteki po inne strzykawki
Powiedzcie mi czy nie mialyscie tak ze strzykawki dolaczone do menopuru mialy tepe igly bo normalnie ciezko nam sie przebic przez skore i zastanawiam sie czy nie isc jutro do apteki po inne strzykawki
Panuje jakaś plaga bólu głowy. Mnie co dziwne, zaczyna boleć wieczorami i ostatnie dwie noce były koszmarem. Na dodatek wstawałam wczoraj w nocy 7 razy siku, dzisiejszej nocy nie piłam przez snem, więc odwiedzałam wc "tylko" 5 razy. W sumie wstawanie nocne na siku jest dla mnie normą, ale zwykle to dwa , trzy razy, a teraz to było przegięcie.
gosia321
Myslalam ze nie zareagowalas na stymulacjeMialam tylko 4 jajka pobrone w czym 3 tego samego dnia nie nadawaly sie i zostala tylko jedna zaplodniona i w 2 dobie byl transfer
Tak mi przykro ze kropek nie zostal z toba sciskam mocno :*
gosia321
O chryste az tyle zastrzykow a ja juz mam swoich dosc a dopiero 23 szt.Ja szłam długim zrobiłam 65 zastrzykow masakra ale mam dwie balastusie zamrożone i bardzo na nie liczę więc mam nadzieję ze było warto... Ja też trzymam kciuki za Twoja owocna stymulacje .
husann
Na stymulacje zareagowalam dobrzeMyslalam ze nie zareagowalas na stymulacje
Tak mi przykro ze kropek nie zostal z toba sciskam mocno :*
O to współczuję ze tak się to potoczyło .Tym razem już musi być lepiej może na krótki lepiej zareagujesz bo każdy organizm inny i trzeba wypróbować żeby wiedzieć co na kogo działa. Ten nasz profesor przekonał mnie ze wie co robi więc myślę że warto mu zaufać... Będzie dobrze tym razem zobaczysz...Mialam tylko 4 jajka pobrone w czym 3 tego samego dnia nie nadawaly sie i zostala tylko jedna zaplodniona i w 2 dobie byl transfer
koralik83
Juz ktorys dzien szukam tego słownika i nie wiem gdzie on jestW słowniku in vitro jest wszystko co możesz brać ale z tego co dobrze pamiętam to chyba Apap można ale niech się doświadczone mamuśki wypowiedzą . Mam nadzieję że to zakopywanie nawet do nich mówię żeby mnie nie zostawialy bo bardzo na nie czekamy
ja też ze swoimi rozmawiam
reklama
Podziel się: