husann
Fanka BB :)
Wejdz w grupy i tam jest slownikJuz ktorys dzien szukam tego słownika i nie wiem gdzie on jest
ja też ze swoimi rozmawiam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wejdz w grupy i tam jest slownikJuz ktorys dzien szukam tego słownika i nie wiem gdzie on jest
ja też ze swoimi rozmawiam
To czas przywyknąć bo to dopiero początek. Całe życie bałam się zastrzykow a teraz robię je z zamkniętymi oczami zeby ktos kiedyś mi to powiedzial ...I zresztą to nie koniec bo mam kolejnych 21 przed sobą ale czego się nie robi dla naszych maluszków...O chryste az tyle zastrzykow a ja juz mam swoich dosc a dopiero 23 szt.
Tak będzie bo nie może być inaczej ...Widze ze jednak przekonalas sie do niego. Ja bym pewnie zaczela wczesniej kolejna stymulacje tylko ze nie mialam 2 miechy @ i teraz mi dal anty zeby wszystko bylo ok. Mam taka nadzieje ze taraz bedzie lepiej i kropek zostanie z nami
Kochana mam nadzieje ze tym razem sie udaNa stymulacje zareagowalam dobrze
To ile trwa ta stymulacja menopurem ja licze ze jeszcze z 7 dni i bedzie koniecTo czas przywyknąć bo to dopiero początek. Całe życie bałam się zastrzykow a teraz robię je z zamkniętymi oczami zeby ktos kiedyś mi to powiedzial ...I zresztą to nie koniec bo mam kolejnych 21 przed sobą ale czego się nie robi dla naszych maluszków...
Bedzie dobrzeNo niby tak ale stres mam ;/ czekam na kropusie 7 lat
Tak mnie strasznie bolala po 1 zastrzyku teraz juz jest do zniesienia czasami zacmi. Ale ja mam hashimoto wiec kazde dodatkowe podawanie hormonow przy niedoczynnosci tarczycy nie jest dobrze tolerowane przez organizm niestetyJa teraz tez mam menopurem ale to ty chyba pisalas ze od niego glowa tal boli