husann
Fanka BB :)
Tak.Czy tez tam sie leczylas ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak.Czy tez tam sie leczylas ?
Wiem ze nic co teraz powiem nie sprawi ze przestaniesz myslec i sie denerwowac bo podswiadomie wiesz ze zbliza sie termin @Gosia dziś jest 7dpt i termin @ mam na 23 normalnie dlatego tak strasznie się boję
Ja czekam na @ i zaczynam stymulacje. Mam nadzieje ze bedzie bardziej owocna niz poprzednia i tym razem ide krotkim protokolem. Powodzenia trzymam kciukiHusann Ty leczysz się tam samo gdzie ja na jakim etapie jesteś ? Ja w poniedziałek mam transfer.
Mi tez dzien wczesniej bol glowy przeszedl dopiero jak zasnelam caly dzien mnie trzymalo i 2 nurofeny nie pomoglyMnie wczoraj tak bolała, że myslalam ze zaraz mi odpadnie. Jedynie co mi pomogło to położenie się spać. Tez nie bylam pewna czy coś brać i tak bez żadnej tabletki
Kochana to ty zaraz testujesz nie mysl o @Gosia dziś jest 7dpt i termin @ mam na 23 normalnie dlatego tak strasznie się boję
Zależy powinna być po 3 dniach ( przynajmniej ja tak miałam )Dziewczyny a po tabletkach anty po ilu dniach przychodzi @
A poprzednia czemu sie nie powiodla i na jakim etapie zostala przerwana ?Ja czekam na @ i zaczynam stymulacje. Mam nadzieje ze bedzie bardziej owocna niz poprzednia i tym razem ide krotkim protokolem. Powodzenia trzymam kciuki
No niby tak ale stres mam ;/ czekam na kropusie 7 latKochana to ty zaraz testujesz nie mysl o @
Mialam tylko 4 jajka pobrone w czym 3 tego samego dnia nie nadawaly sie i zostala tylko jedna zaplodniona i w 2 dobie byl transferA poprzednia czemu sie nie powiodla i na jakim etapie zostala przerwana ?