reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Pisałam rano ale nikt mi nie odpowiedział ;( Chodzi o to ze na początu przyszłego tyg mam mieć crio a od 3dc biorę estrofem i acard to czy pęcherzyk w czasie owulki sam pęknie czy znow trzeba bedzie robić jakis zastrzyk przed transferem?Jak to jest?
Ja żadnego zastrzyku już nie robiłam przed crio, sam powinien pęknąć :)

reklama
Pisałam rano ale nikt mi nie odpowiedział ;( Chodzi o to ze na początu przyszłego tyg mam mieć crio a od 3dc biorę estrofem i acard to czy pęcherzyk w czasie owulki sam pęknie czy znow trzeba bedzie robić jakis zastrzyk przed transferem?Jak to jest?

nie bedzie wogole pekal bo bierzesz estradiol od 3dc i w tym cylklu nie bedziesz miala wogole owulacji..Transfer zrobia ci wtedy kiedy twoje endometrium bedzie odpowiednio wysokie

Kaczorku tak jak Ewelin pisze powinien sam pękać. Ja jestem taka zdolna ze mi wcale nie pękają cholery tylko w torbiele sue zamieniają. Distalamzastrzyk na pęknięcie i co... i dupa, pęcherzyk nie pękł. Powinnaś przejść to bezzastrzykowo :)

gdybys zaczela brac estradiol np od 14 dnia cyklu to wtedy by czekali na owulacje i zrobili krio zaraz po,w sumie owulacja do niczego nie potrzebna ,chodzi znowu o grobosc endometrium.A teraz jedziesz na sztucznym cyklu i jedynym priorytetem jest piekne endo.:):):)

Multikaczorku, jeżeli bierzesz estrofem to jedziesz na sztucznym cyklu i teoretycznie nie powinien Ci urosnąć pęcherzyk. Wtedy patrzy sie tylko na endo. A co powiedział lekarz na wizycie? Ze jest pęcherzyk?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kaczorku tak jak Ewelin pisze powinien sam pękać. Ja jestem taka zdolna ze mi wcale nie pękają cholery tylko w torbiele sue zamieniają. Distalamzastrzyk na pęknięcie i co... i dupa, pęcherzyk nie pękł. Powinnaś przejść to bezzastrzykowo :)

dziewczyny,tam nie ma co pekac ,bo nie ma pecherzyka,owulacji tez nie,jest zablokowana estradiolem

Koralik,a ty mialas podchodzic do inseminacji czy kriotransfer?

reklama
Do góry