reklama
iga2421
Fanka BB :)
Mojego okresu tez nadal nie widać nie wiem gdzie się podziewa
Szkoda że ja nie mam teraz @ bo ostatnio jak Najki potrzebowała to do niej wysłałam i nawet leków nie zdążyła odstawić a już @ przyszła
iga2421
Właśnie nie. I nawet test ciążowy zrobiłam ale oczywiście doopa. A ciebie coś boli?
Też nie i w poniedziałek sikaniec negatywny. Poczekam do poniedziałku i wtedy umowie się na wizytę .
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
gosia321
Ciesz sie kochana ze w to gowno nie wpadlas ale chociaz masz poglad jak maz sie zachowuje jak ma nerwa jako byly palaczDziewczyny jak tak czytam o paleniu to ciesze sie ze nigdy sie w to swinstwo nie wciągnęłam. Choć nie powiem zapaliłam pare razy na dyskotece ale to pojedyńcze sytuacje bardziej żeby zobaczyć jak to jest. Za to mój M palił i rzucił jakiś rok temu i mówi że jak by teraz zapalił jednego papierosa to od nowa by zaczął. I nieraz jak ma nerwy to mówi że chodzi za nim papieros.
annemarie
Też nie i w poniedziałek sikaniec negatywny. Poczekam do poniedziałku i wtedy umowie się na wizytę .
Marzen,a jak dlugo Ci sie juz spoznia?
MartiniM
Mialam kilka razy torbiele ,ale nie bylo zbyt duzego poslizgui w @ najwyzej 2 di ale to nic nadzwyczajnego tak sie zdarza nawet i bez torbieliCiezarowki wracajcie
Ewelin @ nadal nie ma.
Dziewczyny czy możliwe że mógł mi sie zrobic jakiś torbiel i zablokować @?
reklama
malutkikaczorek
Pisałam rano ale nikt mi nie odpowiedział ;( Chodzi o to ze na początu przyszłego tyg mam mieć crio a od 3dc biorę estrofem i acard to czy pęcherzyk w czasie owulki sam pęknie czy znow trzeba bedzie robić jakis zastrzyk przed transferem?Jak to jest?
Podziel się: